Mi lehet a teljes igazság? Léteznek? Találkozott valaki velük?
Figyelt kérdés
Vámpírokkal
Őszintén és aki nem hisz bennük ne írjon mert ha van válasz nem igen válaszol már más!!!
Mi az eredeti, régi legenda?
2018. júl. 18. 13:46
2/13 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy komolyan
Nagyon örülök hogy értitek
2018. júl. 18. 14:26
3/13 anonim válasza:
"Léteznek? <-> aki nem hisz bennük ne írjon"
4/13 leértékelt válasza:
Az a teljesen igazság, hogy létezem. Hihetetlen, de igaz!
5/13 A kérdező kommentje:
A sima nem léteznek csak egy indokolatlan válasz, ami mondhatni vélemény nyilvánítás
Én viszont nem véleményeket kérek
Hanem forrásokat, válaszokat, amik segítenek nekem
2018. júl. 18. 14:59
6/13 anonim válasza:
"Őszintén és aki nem hisz bennük ne írjon " Ja, hogy csak az írjon aki hisz a mesefigurákban. Hát jó, léteznek: csap éppen nem a tiniregények nyálas hősei, hanem állatok: denevérek. [link]
7/13 anonim válasza:
És mihez kérsz forrásokat? Mesékhez? Nem valódibbak mint Hófehérke.
8/13 anonim válasza:
És ha léteznének, az neked miért lenne jó?
Vagy mihez kezdenél velük?
9/13 anonim válasza:
Tuti felcsípne egy világszép vámpir pasit, aki persze gazdag is, és éppen egy átlagmuncába esik bele halálosan- hisz mi sem lenne izgibb egy halhatatlan csávónak mint egy tizenkettő-egy tucat bige...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!