Ha éjszaka kimennék egy temetőbe sétálni, vagy csak ülnék és figyelnék, tapasztalnék valami nem evilági dolgot?
Én gyakran hallok suttogást, mocorgást a sötétben. Sosem merészkednék sötétben a temetőbe. Bár régebben oda vittem randizni a csajokat, de csakis kizárólag világosban.
A temetőben a szellemek pihenni akarnak, ne zaklasd őket.
HA vannak szellemek és
- jóindulatúak, akkor nem fognak téged ijesztgetni, meg sem jelennek neked;
- rosszindulatúak, nem téged fognak ijesztgetni, hanem mennek kísérteni azokhoz, akire életükben haragudtak, óket életükben bántották.
.
Ha csupán sétálsz, nem taposol a sírhantra, nem borogatod a sírköveket, nincsenek rossz gondolataid, esetleges jelenlétüket észre sem veszed.
.
Nem sokan sétálnak éjjel a temetőben (kihalt vidék az...),
ám ha más élő is ott jár, tőle még az ő szándékától függetlenül is nagyon megijedhetsz!
Ezt az ijedelmet aztán írhatod az elhúnytak terhére, adhatsz rá nem evilági magyarázatot.
4#
Faluban az a legnyugodtabb és legromantikusabb hely. Vannak padok is.
Máshol nem nagyon lehet, a buszmegállóban büdös van.
Feküdj le egy sírra.
A sírokat úgy tervezik, hogy direkt ágy alakjuk legyen. Mint ha csak aludna a delikvens.
Valószínű hogy fogsz hallani egy kis idő után.
Ha fogékony vagy a csatornájukra és azért mész oda hogy érezd őket ők ezt tudni fogják.
Hülyén hangozhat de ha elkezdesz félni jobban fogod vonzani őket, mert könnyebben rád tapadnak, leszívják az energiád.
Ajánlom figyelmedbe hogy kapcsolj be egy hangfelvevő applikációt illetve készíts fotókat.
Ha kérdésed van nyugodtan küldj egy üzenetet.
10 éve a szakmában vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!