Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha éjszaka kimennék egy...

Ha éjszaka kimennék egy temetőbe sétálni, vagy csak ülnék és figyelnék, tapasztalnék valami nem evilági dolgot?

Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Beleképzelnéd. Én voltam már este/éjszaka temetőben, semmi nem történt. De ha úgy mész ki, hogy zajokat meg suttogást meg miegymást vársz, akkor azt is fogod belehallani a csendbe.
2019. máj. 11. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Aki fogékony rá, bárhol tapasztalhat nem "evilági" dolgot. Aki nem, az a temetőben sem fog.
2019. máj. 11. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Én gyakran hallok suttogást, mocorgást a sötétben. Sosem merészkednék sötétben a temetőbe. Bár régebben oda vittem randizni a csajokat, de csakis kizárólag világosban.

A temetőben a szellemek pihenni akarnak, ne zaklasd őket.

2019. máj. 12. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Randizni a temetőben? Why?
2019. máj. 12. 07:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
2019. máj. 12. 07:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam kint, még csak nem is borzongtam, pont, hogy nyugalom szállt meg odakint.
2019. máj. 12. 10:55
 7/10 anonim ***** válasza:

HA vannak szellemek és

- jóindulatúak, akkor nem fognak téged ijesztgetni, meg sem jelennek neked;

- rosszindulatúak, nem téged fognak ijesztgetni, hanem mennek kísérteni azokhoz, akire életükben haragudtak, óket életükben bántották.

.

Ha csupán sétálsz, nem taposol a sírhantra, nem borogatod a sírköveket, nincsenek rossz gondolataid, esetleges jelenlétüket észre sem veszed.

.

Nem sokan sétálnak éjjel a temetőben (kihalt vidék az...),

ám ha más élő is ott jár, tőle még az ő szándékától függetlenül is nagyon megijedhetsz!

Ezt az ijedelmet aztán írhatod az elhúnytak terhére, adhatsz rá nem evilági magyarázatot.

2019. máj. 12. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

4#

Faluban az a legnyugodtabb és legromantikusabb hely. Vannak padok is.

Máshol nem nagyon lehet, a buszmegállóban büdös van.

2019. máj. 13. 23:24
 9/10 anonim válasza:

Feküdj le egy sírra.

A sírokat úgy tervezik, hogy direkt ágy alakjuk legyen. Mint ha csak aludna a delikvens.

2019. máj. 29. 20:18
 10/10 anonim válasza:

Valószínű hogy fogsz hallani egy kis idő után.

Ha fogékony vagy a csatornájukra és azért mész oda hogy érezd őket ők ezt tudni fogják.

Hülyén hangozhat de ha elkezdesz félni jobban fogod vonzani őket, mert könnyebben rád tapadnak, leszívják az energiád.

Ajánlom figyelmedbe hogy kapcsolj be egy hangfelvevő applikációt illetve készíts fotókat.

Ha kérdésed van nyugodtan küldj egy üzenetet.

10 éve a szakmában vagyok. :)

2019. júl. 31. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!