Mit tegyek? Már egy ideje esténként hallom hogy recseg a parketta de nem ugy mintha a hőtágulás miatt lenne. Hanem mint amikor valaki rálép és megy párat. Mi lehet ez?
Multkor például néztem este a tévét és azt hittem hogy a testvérem ment ki a konyhába mert a szemem sarkábol még láttam is hogy valaki elmegy és hallottam is kb 4-5 lépést a parkettán. Kimentem én is hogy igyak de nem volt rajtam kivül senki azt gondoltam először hogy akkor a macska volt az de a macska bent aludt a szobába ahonnan kijöttem és nem olyan nehéz nagy lépései lettek volna mint amkket hallottam. Néha pedig olyan érzésem van mintha valaki nézne és általában rossz érzés fog el. Nem egyszer hallom a parkettán ezeket a lépéseket, meg különbözö hangokat is hallok, és eléggé ilyesztő. Nem egyszer fordult már elő az is mintha láttam volna valamit, sokszor pedig mintha más is lenne a szobában rajtam kivül.
Aki tud valami logikus magyarázatot hogy mi lehet vagy mit tudnék ezzel kezdeni az irja le legyen szíves.
(Nem féltétlen azt mondom hogy szellem lehet)
Mondanám, hogy ne foglalkozz vele . Ha minél többet foglalkozol ezzel annál erősebb lesz. mert FÉLSZ. a félelemből táplálkoznak ezek, és ha táplálod a félelmeiddel őket, akkor hidd el meg lesz az ereje ahhoz, hogy ne csak lépkedjen ott neked, hanem bántson is. . .komolyan mondom.
Csinálj valami olyan tevékenységet amit szeretsz is, élvezettel teszel , kezdj bele valamibe amitől jól érzed magad, esetleg vedd magad körbe olyan tárgyakkal amikhez szép emlék párosul. Ezzel véded magad.(pozitív energia)
Köszönöm a válaszokat megfogadom a tanácsokat. Igazábol lehet félelmet kelt...de jo lenne tudni hogy esetleg ki lehet ott kommunikálni vele ha ez lehetséges de nem lenne hozzá merszem :D
Ez talán ilyen "egészséges kiváncsiság" :D
8-as.
Olyat már szinte lehetetetlen mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!