Most miért kell letagadnia hogy teljesen osszetojta magát?
Ő a fiú vagy a lány??
Ha a fiú, akkor lehet sértené a pasi egóját :D
Azért mert te ekkor paraszt módon kezeled öt.
Már abból, ahogy ide kiírod is látszik, hogy iszonyat boldog vagy töle, hogy sikerült öt megijesztened. Együttérzés nincsen benned, csak szeretnéd ha jót röhöghetnél rajta.
Ha úgy állnál hozzá, hogy megértem, hogy megijedtél én is sokszor megijedek ilyenektöl. Meg hat ugye néztük ezeket a buta filmeket, ezek után persze, hogy mindenki megijed vagy össze rázkodik.
... Akkor gondolom ö sem szégyelné magát.
De te befosott, beszart, össze tojta magát szavakat használva, lenézed és kiröhögöd öt... Bizonyára jól esik neki ez a barátnöjétöl...
Azt nem értem, neked hogy lehet "párod"? A stílusod alapján max. 12 évesnek tűnsz. Nincs egy összefüggő, értelmes mondatod, és az "XDDD" az egyetlen, amit sikerült helyesen leírnod.
1. Ha kiég a villanykörte, az nem füstöl.
2. Fürdés közben nézegetted a szellemes videókat? Érdekes.
3. Olyan nincs, hogy "este 23 óra". Vagy szerinted lehet reggel 23 óra is? Vagy 23 óra, vagy este 11 óra.
4. Becsengetett valaki késő este (nyilván) és te elkezdtél vele az ajtón keresztül beszélgetni, hogy egy beteg ember, vagy mi? Miközben még elvileg a fürdőben voltatok...
5. Mi az, hogy senkit se ismertek? Remeteként éltek, elzárva a külvilágtól, vagy mi?
6. Miért ijedt volna meg kettő kopogástól, főleg, ha ott ültél mellette, és valószínűleg látta is, hogy te szórakozol?
7. Tényleg, miért is lovagolsz te azóta is ezen?
Nem voltál sem jópofa, sem vicces, de még csak kreatív sem. Ha ez a sztori tényleg így megtörtént, akkor nagyon gáz vagy, és csoda, hogy van párod.
De hogy vadidegen embereknek vergődsz az interneten, mert nem tudtad eléggé megalázni a párodat, na ez ultra szánalmas. Hozzád még szellemek sem mennének be, annyira ciki vagy.
De inkább arra gyanakszom, hogy egy unatkozó 10 éves kislány vagy, aki leckeírás helyett inkább béna sztorikat talál ki, hátha valaki nevet a gáz poénjain... Felnőtt ember így nem viselkedhet...
1. Füstölt és füst szag is volt, nálunk igy ég ki egy körte.
2.nem én fürödtem hanem a párom.
3. nem tö k mindegy hogy irom le?
4. A fürdő mellett volt az ajtó. Itt nem értem mi nem világos.
5. Most költöztünk ide. Nem midenki társas lény.
6. Úgy, hogy egyszerűen megijedt baz d+. ne legyél már h* lye.
7. Inkább mielőtt hülyeségeket kérdezel gondolkodj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!