Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen halál közeli élményeid...

Milyen halál közeli élményeid voltak, ill. az ismerőseidnek?

Figyelt kérdés
Sokan hasonlóról számolnak be, kívülről látják a testüket, szellemük van csak, fényes túlvilág...

2019. márc. 18. 22:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Egyik ismerősöm meghalt. Látta a túlvilágot, ahol minden földi bűn után vezekelni fognak az emberek egy forró büdös helyen. Valszeg a pokolba. Miután feléledt ezt mondta
2019. márc. 20. 08:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem autóbalesetem volt (nem én vezettem). Emlékszem, hogy szinte láttam, hogy valami nem lesz oké, talán szóltam is havernak, hogy lassítson, de csak ment. Aztán befékezett és ahogy megrándultam az ülésben, olyan érzés volt, mintha minden lelassulna, és elnémulna. Láttam, ahogy a haverom parás arccal lassan felém fordul, én meg megmozdulni se tudtam.

Eskü nem lett semmi bajom, csak az ijedelem, viszont mikor leállt a kocsi, szinte úgy éreztem, hogy pár pillanatig, hogy eddig nem is én ültem ebben az autóban. Ha csapódunk, meghaltam volna az is tuti.

2019. márc. 20. 11:38
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Egy barátom leugrott a trambulinról és pár pillanatig kívűlről látta magát!
2019. márc. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!