Milyen halál közeli élményeid voltak, ill. az ismerőseidnek?
3 alkalom volt,amikor műtét közben gond volt. Elsőnél mélyaltatásban voltam,abból semmi sem rémlik,mondták,hogy leállt a szívem,3-szor élesztettek újra. Másodiknál gerincérzéstelenítés volt,ott éreztem,hogy valami nem oké,hallottam még ahogy elkezdtek sípolni a gépek,lassítva láttam ahogy az anesztes kapkodni kezd és a mellkasomba betol egy injekciót,közben sorolta "anyuka,sehova sem megyünk,most vették ki a babát,szüksége van öciót
Harmadik alkalom kis altatás,missed ab.miatt ,ott volt egy érdekes "álom" 2 gyerek,1 kisfiú és 1 kislány egymás kezét fogták,elindultam feléjük ,de ők csak álltak és egyre távolodtak tőlem.Hátuk mögött fényesség,körülöttem mindenütt sötét.Aztán ők eltüntek,maradt a semmi. Majd felébredtem lekötözve,doki a fejem mellett,annyit mondott csak "Te élvezed,hogy ijesztgetsz minket?" ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!