Mit láttam a fámon? SOS (többi lent)
Figyelt kérdés
tegnap este fele (21:00) -kor kimentem és a fán ilyen kettő , ilyen világító (vérpiros) szem volt ott...a teste fekete lehetett,mert a testét nem láttam...az előtt hogy láttam volt 2 születtet kiskutya, (tegnap reggel vettem észre hogyszülettett néhány órás lehettet) és mára eltüntek..2010. júl. 2. 21:38
11/14 knakx válasza:
edig egyetlen ismert allatfajnak sem vilagit vorosen a szeme tenyleg nem tudom mi lehetet a fadon
12/14 anonim válasza:
Én szerintem füles bagoly annak pirosas szeme van és hosszú tolla ami fülre hassonlít
13/14 anonim válasza:
nekem az egyik barátomnak(lány) vörös a szeme!vele született!amúgy szerintem örökölte mert a mamája szeme is olyan de ahogy öregszik neki annál világosabb!ja és barátom lát!8aki erre akar írni az a 12 számot írja az elejére!
14/14 anonim válasza:
a fán gubbasztó vörösszemü kigyurt vérszomjas kukkoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!