Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit láttam a fámon? SOS...

Mit láttam a fámon? SOS (többi lent)

Figyelt kérdés
tegnap este fele (21:00) -kor kimentem és a fán ilyen kettő , ilyen világító (vérpiros) szem volt ott...a teste fekete lehetett,mert a testét nem láttam...az előtt hogy láttam volt 2 születtet kiskutya, (tegnap reggel vettem észre hogyszülettett néhány órás lehettet) és mára eltüntek..
2010. júl. 2. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Denevér, kisebb macska, esetleg holló.
2010. júl. 2. 21:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Bagoly. A kiskutyákat pedig nem értem? Hol születtek? Hol volt az anyjuk? Valószínűleg az vihette el őket valahova.
2010. júl. 2. 21:45
 3/14 A kérdező kommentje:
de nem találom sehol!!!!!!
2010. júl. 2. 21:46
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
A fángubbasztók családjába tartozó piros szemű kutyalopót.
2010. júl. 2. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

:DD

Nagyon szeretem a gyakori kérdések.hu anyi érdekes kérdés van itt hogy csak na :D

Hány éves vagy?

Gondolom a szüleid viték el a kiskutyákat és nem akarják elmondani, azért hogy ne báncsanak meg.Még valami azt a kető piros pötgy sokmindentöl lehet szóval ne paráz lehet hogy csak két bogár volt aminek a kitinpáncélja visszaverte a fényt. Nem részletezném

2010. júl. 3. 00:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen.Falun voltam bujoszkaztam az uncsimmal (5 eves) es etefele volt.Elbujatm a fakkozott .Szembeneztem a szembelevo faval es lattam 1 nagydarab "allatot" ,szarva volt mint a kecskenek es neki is piros szeme volt.Megilyedtem es elfutottam .

Nah de lehet ,h tenyleg 1 nagydarab bagoly lehetet vagy 1 macsek . De... a kutyakat nem ertem en se .

2010. júl. 3. 18:18
 7/14 anonim ***** válasza:
*bujocskaztam
2010. júl. 3. 18:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Idióták. A macskának/kutyának sötétben ZÖLD árnyalatú a szeme. Mint minden állatnak.
2010. júl. 17. 06:15
 9/14 knakx ***** válasza:
ember pedig nem lehet mert anak a sotetben nem vilagit a szeme, foleg nem "verpiros"-an.
2010. júl. 20. 09:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnos van olyan betegség,azt hiszem az a farkas vagság!!De nem biztos
2010. júl. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!