Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban? Ilyenkor...

Szellem van a házban? Ilyenkor mit lehet tenni? Jó vagy rossz szellem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyár óta beköltöztem a családommal, be a belvárosba. Nem tapasztaltunk egy ideig semmit sem, majd 2-3 hónappal ezelött kezdődött, hogy egy barátomnak hangüzenetet küldtem, és visszahallgatva, hallatszódott 3 kopogás, amitől kicsit félni kezdtem, és áthívtam magamhoz a bnőmet( itt lakik tőlem 5 percre) és együtt kutakodtunk, hogy hogyan lehet ez a kopogás, majd rájött, hogy a falon volt, egy messze, a másik közelebb a harmadik meg már kb mellettem volt. Utána már volt az, hogy a szobámon amikor át mentem, hirtelen olyan érzésem támadt, mintha valaki átment volna rajtam, kirázott a hideg is és felfordult tőle a gyomrom. Tető ablakom van, amihez jár egy ilyen pálcika, hogy könnyű legyen kinyitni, azt is mostanában akárhogyan állítom, eldől. Vannak felragasztva ilyen zsinór a falamra, amióta csak idejöttem, és nemrégiben azt vettem eszre, hogy magától mozog, mint aki az ujjával piszkálná a madzagot. Meg a lufi is a szobámban magától kezdett el mozogni, nem nagyon de észrevehetően. A menyétek vagy nyestek fogalmam sincs de a padláson azok az állatok már egy ideje csak az én szobám felett kaparnak ami miatt már ideges vagyok és egy barátnőmmel való beszélgetés után, arra következtettünk, hogy lehet valami van a szobába ami miatt csak felettem vannak, és ők ezt érzik. Aztán nemrégiben történt az az eset, hogy magától kinyitódott a húgom szobájának ajtaja, a konyha felől és a lámpája meg leesett, aztán anyu látott egy feketeruhás nőt aki az én ajtómon bejött, és anyu tökre parázik, meg mostanában random felébredek esténként, hiába vagyok hullafáradt. A kopogást azóta már hallottam amúgy egyszer, de semmi különös. Meg volt, hogy kint voltam cigizni, és hallottam, hogy valaki kint van, akire azt hittem, hogy a nevelőfaterom az, mert tök olyan hangja volt a menésének is, de amikor kilestem az ajtón, nem volt ott senki.

Igazából az nyugtat engem, hogy ha van is itt valami,akkor nem bánt mert már bántott volna ha esetleg rossz szándékkal lenne, bár az egy kicsit aggaszt, hogy lényegében, erősödnek ezek a dolgok. Próbáltam reális és érthető választ adni ezekre, de bevallom már kezdek kételkedni bennük, és szerintem van itt valami. Ha igen akkor megtudhatom, hogy mit akarhat? Vagy hogy ki lehet itt? Eltudom innen űzni, vagy megkérni, hogy távozzon? Kérlek segítsetek:( néha belegondolok, hogy ez csak egy kis játék, és majd később durvul a helyzet, és ettől félek.

18l

2019. febr. 19. 20:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%

Tudom, hogy semmi keresnivalóm itt, de csak annyit írnék ide,- az agyunk jó vicceket tud csinálni.

Én például rendszeresen járok úgy, hogy felkapom a fejem, mert biztos vagyok benne, hogy a húgom mellettem áll, néha még a lépteit (!) is hallom, de mikor odanézek senki sincs ott. Rá pár percre meg tényleg megjelenik. :D

Szóval, anyukád láthatott mást is, ha ez megnyugtat valamennyire.

Az pedig, hogy tartasz tőle, és odafigyelsz a rejtélyes dolgokra, annál jobban felerősíti benned, hogy halld is.

Szóval nem zárom ki, hogy szellem, csak remélem megnyugtat egy kicsit. Ne hagyd, hogy el fogjon a komolyabb félelem, mert megkeseríti az életed.

2019. febr. 20. 09:10
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Egy kutya a megoldás. Az látja a szellemet, és elüldözi!
2019. febr. 20. 09:56
 13/20 A kérdező kommentje:
Istenem 🤦🏼‍♀️ nem. Nem nem nem. Nem az agyam játszik. Megtudom különböztetni azt, ami valójában megtörtént és amit csak "behaluzok". Nekem is vannak olykor olykor olyanjaim amikor az agyam játékot űz kb. belőlem de ez nem az
2019. febr. 20. 11:10
 14/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem az agya játszik szerintem sem. A zajok valósak, de az igazi magyarázat helyett valamiért izgalmasabb neki ha kitalált dolgokat magyaráz bele. Rendben, akkor szórakoztasd magad további kitalált történetekkel, mi próbáltunk segíteni.
2019. febr. 20. 11:23
 15/20 anonim válasza:
54%

Látod kérdező sok értelme volt kiírni ezt a kérdést, megint tudták hozni a formájukat a hitetlen lámák akik általában is trollkodnak ebben az Ezotéria témakörben. Ne adj a véleményükre szegények nem értenek hozzá mert nem tapasztaltak olyan dolgokat az életükben mint például te vagy én, mert én is tudnék mesélni egy két érdekes történetet ami után már hiszek a másik dimenzióba illetve a halott lelkekben nem véletlenül mondom ezt mert a szellemek amikről az emberek azt hiszik hogy szellem azok többnyire halott lelkek akik nem tudtak felmenni és itt ragadtak és bolyonganak. Szóval tudnék mesélni én is egy két dolgot a médium üknagymamámról amihez megint egy két ember szkeptikusan állna amellett hogy el se hinnék miket művelt egy-egy szeánszon.

Tudni kell róla hogy mind a kettő világháborút megélte. Soha nem tanult oroszt. Az egyik háborúba harcolt katona aki ott vesztette életét a katona hozzá tartózói elmentek hozzá megidézte a halott katona lelkét a szeánszon és folyékonyan beszélgettek a nagymamával amikor már bele bújt az orosz katona lelke és mind ez oroszul zajlott, és itt látszik hogy amikor valaki meghal csak a teste hal meg a lelke tovább él. Szóval nem vagy bolond én mindent elhiszek neked amit leírtál mert tudom hogy ezek a dolgok tényleg simán megtörténhetnek, és valószínűleg nem vagytok egyedül abban a lakásban, pont ezért én nem is terveznék hosszú távra egy ilyen lakásban ahol már valaki ott ragadt, és egy esetleges költözés megoldaná a problémát. Szegény nagymama meg is halt cukorbetegségben a sok stressz miatt. Sokszor ezek a lelkek még nem tapasztalják hogy ők már meghaltak és ezért mivel nincsenek tudatuknál nem tudnak felmenni. Egyszer a nagymama az egyik szeánszon megkérte hogy kopogjon a lélek a tükrön, így is történt ott abba a pillanatban amikor kopogást halottak a tükrön mindenki megijedt nem véletlenül, tudnak ezek adni jeleket hiába már nincsenek testben, páran még a szeánsz után ott is ragadtak a házban és nem tudtak vissza menni, mivel le lettek hívva, ezek többnyire rosszindulatú lelkek voltak. Nálatok is valószínűleg egy időre el lehetne küldeni de vissza jönne egy idő után mert ezek helyhez vannak kötve.

Mindenképpen átkéne gondolni egy költözést, gondolom nem a vágyatok egy halott lélekkel való együttélés, akit csak egy bizonyos időre lehetne elküldeni. Egyes voltam.

2019. febr. 20. 16:51
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem csak egy ott maradt energia van ott. Ha démon lenne,lettek volna durvább dolgok is. De mivel semmilyen sérülèst szereztèl/szereztek ezèrt nincs ott démon.
2019. febr. 20. 18:59
 17/20 anonim ***** válasza:
28%
Ennyi okos embert egy helyen. :'D
2019. febr. 20. 19:02
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

A kutya nem űzi el a szellemet.

4 évig laktam egy elbérletben. A kutyám rendszeresen látott valamit, szűkölt, morgott, követte a szemével.

Csilingelt a lámpa. A számítógép asztal klaviatúra tartója 'magától' mozgott.

Egy éjjel leborult az edénycsurgató a pultról a járólapra, tele pohárral, üvegfedővel stb. semmi nem tört el.

Mióta elkoltoztem onnan, a kutyám egyszer sem produkált olyat mint ott. Még ha saját magamnak nem is hiszek, a kutyának igen.

Utólag tudtam meg, hogy abban a lakásban élt egy beteg nő és ott lett öngyilkos.

Lehet ő volt.

2019. febr. 21. 07:41
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

Ennyi trollt egy helyen...:D

"Nagyon vicces,hihihihi."

2019. febr. 21. 14:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Anyukád a kulcs, ő szövögeti a szálakat
2019. okt. 7. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!