Sokszor találkozom az otthonomban paranormális jelenségekkel. Többször is mozdultak meg tárgyak, de eddig nem különítettem rájuk nagy figyelmet.. Azonban észrevettem, hogy amikor a társaságban hangulat változás van (röhögcsélés, szomorkodás) , akkor ezek a dolgok gyakoribbak és erőteljesebbek lesznek.
Akkor ijedtem meg igazán, amikor egy teljesen stabil gyertyatartó leesett a helyéről, majd amikor hangulat a tetőfokon volt, egyszer csak egy tükör felborult és összetört!
mi lehet ez? tudnátok mondani valakit aki komolyabban foglalkozik az ilyen esetekkel?
Én olyat olvastam hogy szórj lisztet a küszöbökre és ha van lábnyom akkor szellem!
2010. jún. 30. 17:48
2/11 anonim válasza:
Jó volt a buli, a vendégek sokat ittak, aztán tudták milyen idióta vagy, így a szellemekre fogták, hogy összetörtek ezt-azt. Ja és akik az ágyadat összehemperegték is szellemek voltak.
2010. jún. 30. 18:12
3/11 anonim válasza:
az előző túl sok paranormal activity-t néz:D
2010. jún. 30. 18:13
4/11 anonim válasza:
azjjóó:DxD
2010. jún. 30. 18:16
5/11 anonim válasza:
Szerintem siman szellemek. Sajnos nem tudok senkit aki komolyabban foglalkozik ezzel, de talan akad valaki itt, aki fog adni hasznalhato tanacsot. En is tapasztaltam mar paranormalis dolgokat, megertem, hogy akarsz valaki hozzaertovel beszelni.
2010. jún. 30. 18:34
6/11 anonim válasza:
Lehet hogy demon volt, ha a tükörrel kapcsolatos akkor 100%, hogy demon
A tükrös idézés ugy tartja hogy ha kető tükröt egymásfelé fordítunk akkor meg nyithatjuk a kaput a demonok világába, meg idézhetjük. Hát nem tudom ha ilyenek történek akkor az már elég durva egy kicsit , keresd fel a helyi papot.
2010. jún. 30. 18:46
7/11 anonim válasza:
Idéztél már életedben szellemet,táblát használtál-e?Meghalt-e a családodban nemrég valaki?Ezek egyike is ha megtörtént nemrég,akkor biztos hogy szellem.Keress fel valakit aki ért ehhez vagy rakj sok keresztet a házba,szentelt vízzel fröcskölj,az talán elriasztja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!