Találkoztál már vámpírral?
Én találkoztam egyel, ja nem kettővel mert tegnap a boltban is volt egy előttem a sorban. Meg ismerek egy farkasembert is a lakótársam volt... XD Ja amúgy komolyra fordítva a szót aki vámpírnak hiszi magát az szerintem egy gyökér aki meg hisz bennük az hisz a télapóban is! Ráhibáztam? De ha már a télapónál tartunk az ő szánja is tud rapülni amit vélhetően vámpír szarvasok húznak innen érthető hogy hiszel bennük!
Piscatel
hát az elég régen volt, hacsak a tükörképem nem számít, tudod, nagyon magunknak valók vagyunk, bár azért olyan 30 évente tartunk egy kis dzsemborit, de az előzöt kihagytam, nem volt kedvem. és nem, nem úgy nézünk ki. spec nő vagyok, szóval viccesen mutatnék azokban a ruhákban szerintem. bár annak akik a régi divat megszállottjai. (nem is esznek annyit)
(és igen van tükörképem... hülyeség hogy nincs, meg is bolondulnánk. tükör nélkül lehetetlen jól kinézni, anélkül meg vadászni, és ha nincs vér szegény vámpírok bizony elfonnyadnak, ugy meg még kevesebb a vér, szóval....)
Én igen,osztálytársam volt.Véletlenül jöttem rá,meg is fenyegetett ezért a nevét nem mondhatom meg.Én nem trollkodok,de biztos lehülyéznek majd pàran.Mind1 kinézete:eléggé sápadt,vörös,néhol fekete haj,vékony,izmos
alkat,és lehetetlenül fekete szem,amivel mintha ölni tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!