Szerintetek ez mi lehetett?
Én sem nagyon hittem a szellemekben, kb egy éve történt, hogy láttam, valaki bejön a bejárati ajtónkon. Végülis, csak a fényt láttam, meg a hangot hallottam, h nyílik az ajtó. Gondoltam, testvérem, úgyhogy nem is foglalkoztam vele, elmentem wc-re, aztán kérdeztem anyukámat, h testvérem itthon van? Mondja, h nincs. Hát én meg mondtam, h pedig láttam előbb, h bejött vki. Azt mondta, senki nem jött be, és tényleg kettesben voltunk otthon. :S
Erre kb fél évre ugyanez játszódott le. Ezek után szerintem vannak szellemek, és te is azt láttál.
Hallottam már olyan történeteket,hogy valaki például egy régi épületet látott ott,ahol már régóta új házak állnak,mire 1-2 óra múlva visszafele sétált ebben az utcában,már nem a régi házat látta ott.Utána érdeklődött a dolognak, és kiderült,hogy valaha tényleg olyan ház állt ott,amilyet az illető látott.Ez az eset is azt bizonyítja,hogy nem csak szellemek bukkanhatnak fel furcsaságként a szemünk előtt.Néha ,ki tudja mi okból,megmutatkozik valami a múltból...És ez nem feltétlenül szellem jelenség.
Az is előfordul,hogy asztrálutazókat nézünk szellemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!