Látták Jacko szellemét a Tiszai pályaudvaron! Szerintetek ott volt?
2010. jún. 26. 13:01
21/57 anonim válasza:
" Emlékszem nagyon beteg voltam, amikor Michael Jackson meghalt. Mikor eljutott hozzám a halálhíre arra gondoltam, hogy egyszer biztosan megfogom fotózni"
Még most is beteg és becsukták az intézetet! Hogy lehet megfotózni valamit te szerencsétlen féleszű fényképészeti analfabéta!
22/57 anonim válasza:
Egy asszony váltig állítja a neten, hogy ő már rengeteg szellemet lefotózott.Homályos paca a képen, ez lenne a szellem? Egyébként meghalt hozzátartozó halála után nem sokkal megjelenik az álmokban, de olyan nincs, hogy le lehetne fotózni. Egy kis porszem vagy vízcsepp, kész a szellemfotó vagy az UFO bizonyíték.
23/57 BlackSword válasza:
Persze, hogy ő volt... én a multkor öcsémmel meg I. István királyunkkal utaztam egy fülkében... Biztos, hogy ő volt, mert jött egy haverja és ezt monda: "István! Ezer éve nem láttalak." Hoppá...
24/57 anonim válasza:
LoL Annál az asszonynál sincs rendben vmi odabent...össze vissza fotózgat a temetőben és ha vmit meglát a képen ráfogja h szellem...ha vannak szellemek sztem azok nem látszódnának a képen v vmi...v azok a vámpírok? Mind1...
25/57 anonim válasza:
Én a múltkor álmosan fotóztam a szomszéd ház ablakában egy múmiát... Aztán 2 nappal később odajött hozzám beszélgetni... mint megtudtam, a szomszéd annya volt az...
26/57 anonim válasza:
Szerintem ami a képen van,inkább ufonautára hasonlít.
27/57 Bogsy válasza:
Miért vagytok ilyen szemetek?! Szegény Jacko-t hasonlítjátok ahhoz a fehér pacához??? >:L
Azé' A pop királya ennél többet érdemel!!! ;)
28/57 anonim válasza:
Nagy hatalma van a képzeletnek. Pont ide jönne, a Tiszai pályaudvarra Jacko..Na persze...Ez olyan, mint a múltkori origós vagy milyen cikk, hogy hivatalos családfakutatók kimutatták, hogy Stephenie Meyernek és Robert Pattinsonnak a felmenői közt van Dracula...Valamiből hírt kell csinálni, ha a politika kifogyott, és még nem töltötte újra magát...
29/57 anonim válasza:
Na persze, és ráadásul a legenda (és Hollywood) Drakulája és a valóban élt Vlad Dracul nevű román fejedelem sem azonos egymással.
30/57 anonim válasza:
ez de komoly... az emberi hülyeség tényleg végtelen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!