Látták Jacko szellemét a Tiszai pályaudvaron! Szerintetek ott volt?
2010. jún. 26. 13:01
1/57 anonim válasza:
ennyi pihent agyút. én nem látom benne jackót. nem hiszek ezekben.
2/57 anonim válasza:
...én is láttam! Taktaszadára utazott a rokonokhoz! 2 diákot kért a jegypénztárban
4/57 anonim válasza:
Én azon kis sz@ron egy kacsát látok inkább,egyébként meg nem tudom honnan lett kinagyítva a fotóról... -.-
6/57 anonim válasza:
Aha...hogyne, ráadásul teljesen olyan az a fehér paca mint Michael Jackson..istenem -.-
7/57 anonim válasza:
persze,hogy látták. egyik világsztárnak a szelleme sem olyan hülye,hogy ne jönne el pont magyarországra....erre már tényleg nem lehet mit mondani
8/57 anonim válasza:
Az nem fehér paca , az csak a nadrágja, nem látjátok? ott van kalapban, s még az arca is olyan, tényleg hasonlít..
9/57 anonim válasza:
És mit csinált épp a fornettis előtt?:O És aki épp kipakolt a kocsiból? A csomagjait vitte vagy mi?:D
10/57 anonim válasza:
ez egyáltalán nem Michael.nézzétek már a szemét... -_-
amúgy meg ne j*cko-zzatok már ennyit könyörgöm :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!