Mit akarhatott, és ki volt ő?
Egyszer, néhány évvel ezelőtt történt az eset.
Egy délután elmentem kutyát sétáltatni. Tél volt, így korán sötétedett. Csak a közeli utcákban akartam egy kicsit sétálni. Nem volt senki sem az utcán, csak én, és egy furcsa bácsi: öltönyben volt, a kezében aktatáska, a fején kalap, ami szinte az egész arcát eltakarta. Rossz előérzetem támadt, így elkezdtem kocogni. Az ember egyre csak közeledett. Futni kezdtem, hazaszaladtam. Amikor éppen a kutyát zártam be a kennelbe, az ember elment a ház előtt, benézett az udvarra, izgatott volt, mintha keresett volna vmit/vkit. Nem értettem, hogy ilyen gyorsan hogy juthatott ide, mert éppen az ellenkező irányba ment! Azóta nem sétálok sötétben.
Szerintetek mi/ki lehetett?
Trollok kíméljenek!
A válaszokat előre is köszönöm!☺☺☺
Nem néztél egy bizonyos sorozatot? :D
Mert ott volt ez kb szóról szóra kivéve a kutya sétáltatós részt.
Hát gyanakodnék valami maffiaügyre. Nem tudom, belekeveredtél-e valamibe de a gázspray kötelező...
Egyébként nem kell nagyon konspirálni mert lehet csak szivatott valaki vagy egy őrült volt, aki nem tudja mit csinál, de lehet félreismert/összetévesztett valakivel.
De mondom, fő a biztonság, legális önvédelmi eszközöket érdemes magadnál tartani. Ajánlom a combat zone fegyverüzletet, én ott vettem a gáz-riasztó pisztolyomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!