Milyen mágikus lények élnek Magyarországon?
Figyelt kérdés
Én találkoztam már pl. törpével, szellemmel. Szegeden boszorkányok éltek, és még van a mátranováti fanyűvő. Ezen kívül milyen lények élnek itt? Ha tudtok vmit a fenti lényekről, azt is leírhatjátok.
A trolloknak nem is érdemes kommentelni. Ha mégis, akkor megy a piros kéz!
A válaszokat előre is köszönöm☺.
#állat #Magyarország #boszorkány #természetfeletti #misztikus #mágia #lény #varázsló #mágikus #természetfeletti lény
2018. okt. 22. 12:20
11/14 anonim válasza:
Orbán Viktor
(mindent túlél és legyőzhetetlen)
12/14 anonim válasza:
Selkupimpai Gombaember
Rithadilleusz
Turulmányi Krokopédusz (rövid nevén gyerekevő)
Szandumi Kibebeki
Fidesz
14/14 anonim válasza:
Akkor gondolom te is egy mágikus lény vagy, mert varázserőd van. Találkoztál törpével, és amikor azt mondtad ,,hátt hte mia ** vagy vazze?'' akkor jobb esetben otthon, de ha nem, egy árokban ébredtél. Én pedig akkor jósnő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!