Sok különös dolgot tapasztaltam az életem során és egy van, amiről nem tudom, mi lehet az. A mellettem levő teljesen üres helységből hallok éneket, valami operába illő hangon és érthetetlen nyelven. Lentebb leírom. Mi lehet ez?
Először egy férfi és egy női hang, egy fél perces beszélgetés, aztán a férfi hang énekelni kezd, majd a női hang is és utána csak a női hang hallatszik. Nagyjából olyan hangosan, mintha a mellettem levő helységben középhangon szólna egy rádió és egész pontosan, mintha a mellettem levő helység felém eső sarkában pont a plafon alatt énekelne.
Tudja valaki, mit hallottam? Teljesen ébren. Éjjel. Életem során eddig négyszer.
27/L
" Aztán amikor a nem túl kedvező dolog bekövetkezett és fogalmam se volt, mit tegyek vagy erőm nem volt hozzá, jött egy másik jelenség, ami után tudtam mit kell tennem és valahogy lett elég erőm hozzá. "
Na, erről pedig a lelki vezetők jutnak eszembe.Mondhatjuk "őrangyalnak" is.Tehát a szellemi világból való segítőid is komunikálhatnak így veled, hogy bizonyos dolgot jelezzenek.Szerintem ez egy hasznos dolog. 9-es voltam.
Igen..akkor őszinte leszek...semmilyen magasabb tudatosságú általunk fénylényeknek nevezett entitás sem állna a hátad mögé...soha..pláne egy zárt szobában,esetleg melléd de minek...úgyhogy ez valami más lesz.A lelki vezető állandó támogatása pedig a többség számára észrevétlen,amit leginkább úgy lehet elképzelni mint az anya-gyermek közti láthatatlan szál,első inkarnációnk óta velünk van,belülről sugalmaz,terelget.,folytonos interakció zajlik amit le tudsz csekkolni,ha ezek tudatában egyszerűen elküldöd...én megtettem,5 percig bírtam..
Tehát aki ilyenkor megjelenik nálad,(felsorolás következik)az lehet egyfajta apakomplexus,saját férfiképed asztrálba vetítése(olyan tulajdonságokkal rendelkező góc amiért még nem vállaltál felelősséget,ugye amit még nem vagy kész feldolgozni az nincs veled,ilyenkor mindig kritikus helyzetekben lesz lehetséges az integrálás,van akinél ez már folyamatos)...esetleg ezáltal bevonzott entitás,konkrét lélek vagy rokon,bárki..
Az éneklés lehet előző életből származó programcsomag,ami ehhez a "életem összedől,veszteség" traumatikus élményéhez köthető és figyelmeztetés,emlékeztetőként jelenik meg akár saját magasabb tudatosságod által (ilyenkor történik "áthallás")
vagy segítség akár lélekcsaládtól,szellemi szülőktől stb...
"érthetetlen nyelven"-hát ez lehet földi,de akár más is...
innen már csak a képzelet és a spiritualitásod szabhat határt,azért remélem segítettem,majd kitalálod :)
Az örangyaloknak NEM érzük úgy a jelenlétüket,mint ha mögénkálna!Csak úgy érezhetjük Isten angyalainak jelenlétüket hogy ha valami váratlan történne vagy aféle csoda (pl.: hirtelen eszedbe jut a dolgozatnál egy megoldás vagy valami ilyesmi.
Egy szóval:Ha úgy érzed hogy figyelnének az nem az őrangyalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!