Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sok különös dolgot tapasztalta...

Sok különös dolgot tapasztaltam az életem során és egy van, amiről nem tudom, mi lehet az. A mellettem levő teljesen üres helységből hallok éneket, valami operába illő hangon és érthetetlen nyelven. Lentebb leírom. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Először egy férfi és egy női hang, egy fél perces beszélgetés, aztán a férfi hang énekelni kezd, majd a női hang is és utána csak a női hang hallatszik. Nagyjából olyan hangosan, mintha a mellettem levő helységben középhangon szólna egy rádió és egész pontosan, mintha a mellettem levő helység felém eső sarkában pont a plafon alatt énekelne.

Tudja valaki, mit hallottam? Teljesen ébren. Éjjel. Életem során eddig négyszer.

27/L

2018. okt. 20. 09:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárható, hogy csak képzeled a hangokat? (Ha igen, akkor se nagyon reklámozd ismerősi körben, mert orvoshoz fognak vitetni.)
2018. okt. 21. 22:46
 12/28 A kérdező kommentje:
Kedves 11. hozzászóló, teljesen ébren voltam és magamnál, tehát kizárható. Orvoshoz :) ezért? Ez még szinte semmi volt. Van, aki hisz bizonyos dolgokban és van, aki nem. Abban az esetben, ha kívülállóként nézném/hallgatnám magam úgy, hogy nem éltem át még hasonlót, feltehetőleg úgy állnék a dologhoz, mint Te és még sokan. Amíg nem tapasztaltam saját magam és nem éltem át olyasmiket, amiért simán hülyének nézném magam kívülről, addig én is így gondoltam, hogy ilyen nincs és az illető vagy álmodta vagy képzelte vagy komplett bolond. Csak elég kicsi koromban elég nagy és nem túl jó fordulatot vett az életem, ami később sem lett egyszerűbb és azóta se túlzottan az. Nem tudom úgy leírni, hogy mindenki számára érthető legyen, de valahogy mindig ez a hang akkor jelent meg, mikor valami olyan történés előtt állt az életem, amit nem tudtam befolyásolni és számomra nem volt túl kedvező, de ez a hang megnyugtató volt. Aztán amikor a nem túl kedvező dolog bekövetkezett és fogalmam se volt, mit tegyek vagy erőm nem volt hozzá, jött egy másik jelenség, ami után tudtam mit kell tennem és valahogy lett elég erőm hozzá. Aki nem hisz és nem tapasztalt, adjon sárga lapot és bélyegezzen meg nyugodtan, aki pedig hisz és tapasztalt hasonlót, segítsen megfejteni. Köszönöm
2018. okt. 22. 00:25
 13/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem rendszeresen történnek meg ezek a dolgok akkor csak KÒBORszellem lehettek.De az sem kizàrt hogy a panelba megrekedt egy lélek.

Vissza térve a rejtélyes énekhez:ha tényleg nyugtatò hatàsú ének,az nagy valószinüsséggel egy JÒlelkü szellem lehet.

Ha van kérdésed,irj!(kérlek,ne privit!)

2018. okt. 22. 10:17
 14/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, létezhetnek ilyen dolgok, de lehet más is, nem a kételkedés szólt belőlem.

Ez teljesen kizárható?

[link]

2018. okt. 22. 10:25
 15/28 anonim ***** válasza:

9-es vàlasza egy kicsit meggondolkodtatott.Igaza van!

Lehet,hogy nem is szellem,hanem a reinkarnàciò és a karmànak köszönheted az éjjeli operàt!Szerintem meg is van!

Egy valami elfelejtettem:ha nem okoztak testisértést a természetfeletti lényeid akkor NINCS DÉMON 👺👹 NÀLATOK!Ez is jò tény!

2018. okt. 22. 10:30
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszi 14-es, jót mosolyogtam :)

Rejtélyesfiú: Nem, nincs démon, semmi testi sértés. Démonom még nem volt, de életem egy nehéz szakában bevonzottam egy entet, nem volt velem sokáig mert hamar talpra álltam és nem volt tovább negatív rezgés. Igen, a 9. Valóban elgondolkodtató és mivel sokmindenbe hiszek, még lehetséges is

2018. okt. 22. 11:59
 17/28 A kérdező kommentje:
Rejtéjesfiú: Teljesen más téma. Mi a véleményed a totemállatokról és azok megjelenéséről?
2018. okt. 22. 12:07
 18/28 anonim ***** válasza:

16-os igen,én is ezt mondtam!

17-es semmi

2018. okt. 22. 13:32
 19/28 anonim ***** válasza:
Skizofrénia pont így szokott kezdődni.
2018. okt. 22. 15:41
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó hozzászólónak. Gondolom 15 éven át kezdődik és ezen kívül az egy jelenségen kívül semmilyen más jele nincs Ennyi idő alatt. :)

Írtam, hogy olyan írjon, aki érti a kérdést és érdemben hozzá tud szólni. Köszönöm

2018. okt. 22. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!