Sok különös dolgot tapasztaltam az életem során és egy van, amiről nem tudom, mi lehet az. A mellettem levő teljesen üres helységből hallok éneket, valami operába illő hangon és érthetetlen nyelven. Lentebb leírom. Mi lehet ez?
Először egy férfi és egy női hang, egy fél perces beszélgetés, aztán a férfi hang énekelni kezd, majd a női hang is és utána csak a női hang hallatszik. Nagyjából olyan hangosan, mintha a mellettem levő helységben középhangon szólna egy rádió és egész pontosan, mintha a mellettem levő helység felém eső sarkában pont a plafon alatt énekelne.
Tudja valaki, mit hallottam? Teljesen ébren. Éjjel. Életem során eddig négyszer.
27/L
Szia!
Ha nem rendszeresen történnek meg ezek a dolgok akkor csak KÒBORszellem lehettek.De az sem kizàrt hogy a panelba megrekedt egy lélek.
Vissza térve a rejtélyes énekhez:ha tényleg nyugtatò hatàsú ének,az nagy valószinüsséggel egy JÒlelkü szellem lehet.
Ha van kérdésed,irj!(kérlek,ne privit!)
Kérdező, létezhetnek ilyen dolgok, de lehet más is, nem a kételkedés szólt belőlem.
Ez teljesen kizárható?
9-es vàlasza egy kicsit meggondolkodtatott.Igaza van!
Lehet,hogy nem is szellem,hanem a reinkarnàciò és a karmànak köszönheted az éjjeli operàt!Szerintem meg is van!
Egy valami elfelejtettem:ha nem okoztak testisértést a természetfeletti lényeid akkor NINCS DÉMON 👺👹 NÀLATOK!Ez is jò tény!
Köszi 14-es, jót mosolyogtam :)
Rejtélyesfiú: Nem, nincs démon, semmi testi sértés. Démonom még nem volt, de életem egy nehéz szakában bevonzottam egy entet, nem volt velem sokáig mert hamar talpra álltam és nem volt tovább negatív rezgés. Igen, a 9. Valóban elgondolkodtató és mivel sokmindenbe hiszek, még lehetséges is
16-os igen,én is ezt mondtam!
17-es semmi
Köszönöm az utolsó hozzászólónak. Gondolom 15 éven át kezdődik és ezen kívül az egy jelenségen kívül semmilyen más jele nincs Ennyi idő alatt. :)
Írtam, hogy olyan írjon, aki érti a kérdést és érdemben hozzá tud szólni. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!