Mehetek temetőbe sétálgatni csak úgy, hogy amúgy nincs ott eltemetve egy halott családtagom sem? (Bővebben lent)
A kérdés lehet furán hangzik (sőt... xd), de szerintem értitek. Csak körül szeretnék nézni, sétálni egyet, érezni hosszú idő után újra, hogy immár 17 éves fejjel milyen temetőben lenni. A kérdés meg arra vonatkozik, hogy nem-e fognak kihajítani onnan amiatt, mert esetlegesen észreveszik, hogy csak sétálgatok, és egy sírt se gyászolok, értitek.
Kérlek titeket, hogy a beszólásokat most mellőzzétek! Rendes válaszokat szeretnék.
Nyogodtan mehetsz,a kutyát nem érdekli.
DE!!!!!!!!!
Ne vigyél haza semmit,ne rongálj meg semmit és ne piszkáld a sírokat (ne fuss rajtuk,ne dobáld tele szeméttel stb.) mert akkor könnyen lehet hogy enitás(ok) rád fognak tapadni.
Hát, én nem nagyon járok temető közelében, nem arrafelé vezet az utam, de középiskolás koromban elvittek minket iskolai kirándulás keretében a Fiumei úti sírkertbe, ami Budapesten a Keleti közelében van, és megnéztük, kik vannak ott eltemetve, az egy szép temető, és a hírességek miatt is érdekes, azt érdemes megnézni.
Szigorúan tilos virág nélkül temetőbe menni. Csak akkor mehetsz be, ha potyognak a könnyeid és előre megnevezed, hogy kihez mész.
És ez a gyerek jövőre érettségizik, ő a jövőnk záloga. Hihetetlen.
A miénk hatalmas és tele van ősfákkal szegélyezett utakkal,kis lugasokkal,rengeteg az elhagyatott sír főleg leghátul én inkább ott szoktam nézegetni,senkit nem zavar és baromi békés tud lenni..a gesztenyeszezonban a szuvenír is megvan,van amikor őzekkel és mókusokkal is találkozom,de legutóbb pl. a temetőőr 2 pulijával haverkodtam össze.. :)
Meg lévén,ho az időtlen monumentalitás gyakran odaragaszt (szobrok és miegymás) megtalált az egyik biztonsági is,de csak azért,ho megkérdezze segíthet-e,a végén kiderült hogy cigányok gyűjtik be a régi sírokat és a látogatóknak kínálják megvételre átpolírozva,gondolta ha már úgyis gyakori vagyok a munkahelyén és meglátom őket szólhatnék is...ebben maradtunk...most én vagyok a biztonságiak szeme és füle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!