Mehetek temetőbe sétálgatni csak úgy, hogy amúgy nincs ott eltemetve egy halott családtagom sem? (Bővebben lent)
A kérdés lehet furán hangzik (sőt... xd), de szerintem értitek. Csak körül szeretnék nézni, sétálni egyet, érezni hosszú idő után újra, hogy immár 17 éves fejjel milyen temetőben lenni. A kérdés meg arra vonatkozik, hogy nem-e fognak kihajítani onnan amiatt, mert esetlegesen észreveszik, hogy csak sétálgatok, és egy sírt se gyászolok, értitek.
Kérlek titeket, hogy a beszólásokat most mellőzzétek! Rendes válaszokat szeretnék.
Embereeek, nyuga, tudom hogy tudatlan vagyok, de ne harapjátok már le érte a fejem :D Utoljára 7 évesen voltam temetőben, azóta közelébe se mentem, persze hogy fingom sincs mivan xdd
Köszönöm a gyors válaszokat!
"Csak az busit, ha itt halok meg, kedves,
Nem járhatsz majd ki virágos siromhoz.
Nem járhatsz majd ki szelíd őszi este,
Mikor oly jó már temetőbe járni
S a sir füvét, mint a hajamat szoktad,
Gyöngéd ujjakkal borzolja a szél.
(Gyóni Géza,Üzenet a kedvesnek)
"A hadisírok a béke követei." Albert Schweitzer
Akármilyen hihetetlen, nem hangzik furán. Pont azért, mert egyszer én is bementem séta közben egy temetőbe. Pedig apum nem sokkal előtte halt meg. Ez egy másik temető volt. Senkinek nem fogsz feltűnni. Én megálltam egy-egy sírnál, elolvastam az idézeteket, megcsodáltam a sok szép virágot, a temetői szobrokat. Nincs ebben semmi kivetnivaló.
Ráadásul egyébként saját hozzátartozóhoz nem szeretek menni, mert az már kötődés, az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!