Ez talán szellem a lakásban?
Ahol èlek, meghalt egy idős nèni.
Este a szobában csak egy pontban èrzek hideget, de nèha máshol is. Különös mert nincs nyitva semmi, ès a többi rèsen meleg van.Szoktam este hallani mint ha valaki járkálna a lakásban, de akkor is ha kinèzek semmi.
Mindig ingadozik ez a dolog, mi lehet ez? Szellem? Valami èsszerű magyarázatot szeretnèk.
Nem értem miért kell kinevetni és tele trollkodni a kérdést, ha nem is értenek hozzá. Egyeltalán nulla tudással/tapasztalattal és nulla szövegértési kézséggel miért jönnek ebbe a kategóriába?
A vastól FÉLNEK tehát mondjuk ha megjelenik egy szellem, és egy vasrúddal megüti, akkor egy rövid időre eltűnik, de hamar visszatér. A sót NEM TUDJÁK ÁTLÉPNI tehát intenzív szellemtevékenység esetén egy sószórásból álló kör belsejében elhelyezkedve védekezhetünk, illetve az ajtók és ablakok vonalát szokták sóval biztosítani.
Szívesen segítek bármilyen természetfeletti problémában, de a hozzá nem értők cincigását nem tűröm!
Az ablakpárkányra jó a só, de a küszöböket mindenképpen pipamocsokkal és macskaganéval kend be!
Lefekvés előtt égess el a szobádban egy fehér gyertyát és 4-5 műanyag flakont, attól megijednek a szellemek.
2-es se a so se a vas nincs hatassal a lelkekre.
Kerdezo ha egy stabil helyen vagy tobb stabil helyen van csak hideg erzet ottan feljaro is lehet energetikai szinten. Ajanlott lelek terapeutahoz vagy parapszihologushoz fordulni o meg tudja ezt oldani. Ez nem vicc, ha hosszu tavon ottan tartozkodol tiszta szivembol ajanlom keress megfelelo szemelyt (nem pap, nem Tv-es hokusz pokuszok, hanem akit irtam). Azert fontos mert kihatassal van a mindennapajaidra anelkul hogy gondolnad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!