Történt már veled olyan, amire nem tudtál magyarázatot adni?
Egyszer, még az egyetemista koromban éjszakai túrán voltam a barátommal egy nagyobb, viszonylag érintetlen erdőben, ahol hosszas gyaloglás után lesátraztunk, majd elaludtunk.
Úgy hajnaltájt egy különös, távoli de tisztán hallható sikolyra ébredtem fel, aminek nem tudtam az okát. A társam szintén felébredt erre.
Máig sem értem, hogy ki (vagy mi) lehetett annak a sikolynak a "gazdája", mert nem volt vadászidény akkor az erdőben, és senkivel sem találkoztunk útközben.
Szóval nekem ez az egyetlen olyan élményem, amire nem tudok magyarázatot adni.
Veled történt már olyan dolog, ami számodra megmagyarázhatatlannak tűnik?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen volt.
Hogy a leírásra reagáljak: Lehet hogy csak egy őz volt. Olyan furcsa (új) hangokat tudnak kiadni hogy újra és újra meglepnek. Pedig jó régóta járom az erdőket és már vagy ezerszer hallottam már "őket".
Mindenre van magyarázat. Persze volt olyan dolog, amivel kapcsolatban én se tudtam, hogy mégis mi történt.
A te történetedben szerintem valami állat lehetett a ludas, de ha nem is állat volt, akkor is valami részeg kölök a legvalószínűbb.
Viszont nem kell szellemekre, meg ilyen hülyeségekre gondolni rögtön, annál még az is valószínűbb, hogy valakit éppen akkor vadászott le egy gyilkos.
Mindenre van magyarázat. Persze volt olyan dolog, amivel kapcsolatban én se tudtam, hogy mégis mi történt.
A te történetedben szerintem valakit éppen meggyilkoltak vagy valaki öngyilkos lett, nincs ebben semmi különös.
Engem elütött egy autó, amikor a gyalogos átkelőhelyen mentem át gyalog. És engem büntetett meg a rendőr 180 ezer forintra azzal az indokkal, hogy szándékosan rohantam neki az autónak. Ami nem volt igaz, csak nekem nem voltak rendőr haverjaim, akik helyszíneltek.
Amit azért nem tudok megmagyarázni, mert kórházba is kerültem és fél évig jártam utána kezelésre.
Ez máshogy természet feletti. Ez az Übermensch kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!