Történt már veletek olyasmi, amire nem találtatok magyarázatot? Elmesélnétek mi volt az?
Kékes fehéres fény világított be egyszer az ablakomon de szinte az egész szobát bevilágította, szóval nem olyan volt, hogy mintha beszűrődött volna a fény. Mintha felkapcsolták volna a villanyt.
Máskor pedig egy szintén kékes fehéres fény világított be az ajtómon keresztül. Annak is hatalmas fénye volt, de nem tudtam mi az. Hangot nem adott ki.
Továbbá volt még olyan, hogy megnéztem az órát ( most csak példát mondok) és olyan 3 óra körül volt. Aztán párszor pislogtam és 6 óra volt. Az biztos,h ogy nem aludtam el! Ebben 100%ig biztos vagyok.
Fekete elsuhanó árnyékokat láttam. Volt egy olyan, hogy olyan 7 óra fele lehetett télen történt az eset..Felvolt kapcsolva a villany a szobámba és mikor odanéztem a falnál láttam egy emberi alakot bár alacsony volt de úgy tűnt, mintha ember lenne..Majd hirtelen eltűnt.
hirtelen most ennyi jutott eszembe.
-halottak napján egy házban piros ruhás alakokat láttam :O
-megidéztem egy szellemet..és elsuhant mellettem vmi,mintha egy fuvallat lett volna
-hangokat hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!