Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Baba Yagáról meséltek bővbben?

Baba Yagáról meséltek bővbben?

Figyelt kérdés
Az inerneten nem sokat találtam róla, és aggaszt egy kicsit, szembeütköztem néhány nagyon különös összefüggéssel, amilyen ügyben most nyomozok... Tudtok olyanról, hogy Baba yagának kultuszai/imádói lennének? Esetleg van bármi köze a 8-as számhoz? Esetleg a szentháromság tagadáshoz? Vagy talán valami szekta követhet el bűncselekményeket Baba yaga nevében/imádatát jelképezve?
2018. szept. 18. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Még 2010-ben olvastam a jóslatait. Akkoriban felkapott volt ilyen fórumokon. Azóta még egy jóslata se jött be. A legdurvább jóslata az volt hogy 2011-2012 körül kitör a 3. világháború és biologiai fegyverek miatt kihal és elnéptelenedik Európa.
2018. szept. 18. 17:39
 2/2 anonim válasza:
Benne volt a 2016-os Tomb Raiderben egy mellékküldetésben.
2018. szept. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!