Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mikor fognak visszatérni a...

Mikor fognak visszatérni a Föld őrei a Druidák, hogy megtisztítsák a Föld-et a gonoszságtól?

Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 22:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Erről még nem olvastam.
2018. júl. 25. 23:38
 2/15 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem olvastad te mostanában Kevin Hearne könyveit? ☺

A druidák nem az egyetlen "őrei" a földnek bár ők a legnépszerűbbek az biztos.

2018. júl. 26. 00:06
 3/15 anonim ***** válasza:
2018. júl. 26. 01:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a druidák fogják megtisztitani a Földet, hanem Mészáros Lőrinc. Ne aggódj, hamar végez vele, épp most alapitott egy takaritócéget.
2018. júl. 26. 11:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy kik és mikor tisztogatnak, de javasolnám, hogy a kérdezővel és társaival kezdjék.
2018. júl. 26. 12:21
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Druida vagyok, de még nem érdemeltetek ki minket. Majd akkor térünk vissza, ha leszoktok pl. arról, hogy mérgezett kaját tesztek ki az utcára az arra járó kutyáknak, vagy amikor már nem olvassa senki a Mindenegyben blogot és a Ripostot, és betiltjátok a Hihetetlen magazint. Amíg ezen nem változtattok, nem állunk szóba veletek.
2018. júl. 26. 13:53
 7/15 anonim ***** válasza:

6. Bölcs és jóságos druida!

Jó tudni, hogy a Hihetetlen magazin és a Ripost előrébbvaló, mint pl. az éhezés világszerte, a járványok, a háborúk és a környezetszennyezés.

Ezek a druida problémák soha nem jutottak volan eszembe.

Nekem lenne egyébként egy alternatív megoldásom: maradjatok ott ahol vagytok, vegyetek egy nagyon-nagyon hosszú kötelet, amikre hurkokat fűztők, aztán bújjatok bele a hurkokba, a kötél végét pedig akasszátok fel valahova, de úgy, hogy egyikőtök lába sem ér el a talajig. Szívesen.

2018. júl. 26. 14:40
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
#6: Hat, ha valóban ilyenek a druidak, akkor nem vesztünk semmit azzal, hogy "nem állnak szóba velünk".
2018. júl. 26. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tom, de mondjuk Malfurion biztos segítene, a WoW-ban és a Hs-ben könnyen ráleltek.
2018. júl. 26. 23:07
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Elég sok mindenkinek nem esett le, hogy a 6. ember csak ironizált.
2018. júl. 27. 13:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!