Mi a franc ez? Halálra rémülök!?
Múlt héten egyik délután elaludtam a nappaliban, a kanapén. Arra ébredtem, hogy nem bírom kinyitni a szemem, csak résnyire és egyetlen porcikámat sem bírom mozgatni. Próbáltam kinyitni a számat is, de mintha kővé dermedtem volna. Ez így ment legalább három percig, folyamatosan magamnál voltam és olyan érzés volt, mintha lebénultam volna. Aztán hirtelen éreztem egy "áramütés"-szerű dolgot és nagyon nehezen először a szemem tudtam kinyitni, majd szépen lassan mozogni, de minden porcikám fájt. Már túltettem magam rajta és próbáltam magam meggyőzni, hogy biztosan egy rossz álom volt annak ellenére, hogy biztosan tudom; végig magamnál voltam. Tegnap éjjel aztán sokkal durvábban megismétlődött, de nem merek róla beszélni senkinek, mert félek, hogy hülyének néznek.
Éjjel mindig mellettem van a telefon, arra ébredtem, hogy rezeg. Furcsálltam is, mert nincs rezgőre állítva. Viszont megint ugyanaz történt, sem a szememet nem bírtam kinyitni, sem egyetlen porcikámat megmozdítani. Viszont a fürdőszoba-ajtót folyamatosan csapkodta valami. (Mivel a lakás legbensőbb része, kizárt a huzat, ráadásul nem volt nyitva az ablak sem)
Iszonyúan féltem és próbáltam megmozdulni, de nem tudtam. Ekkor már tudtam nyöszörögni, de a számat sem bírtam még kinyitni. Percek teltek el, végig próbáltam megmozdulni vagy legalább beszélni, de megint olyan volt, mintha lebénultam volna. Aztán a következő pillanatban megemelkedett a felső testem és artikulálatlan hangon ordítottam, de olyan hangon, amit magamból még soha nem hallottam kijönni. Mintha férfi hang lett volna. Ezután visszaestem az ágyra és abban a pillanatban ki tudtam nyitni a szemem és mozogni is tudtam. Annyira meg voltam rémülve, hogy percekig csak néztem a plafont és nem mertem csinálni semmit. Aztán megnéztem a telefont, hogy ki hívott, de nem volt nem fogadott hívásom, ellenben teljesen le volt merülve a telefon (pár százalékra), pedig lefekvés előtt töltöttem fel. Órákig nem bírtam visszaaludni, mert féltem.
Hajnalban aztán mégis sikerült aludni egy kicsit, de mikor reggel felkeltem, hallottam, ahogyan a szomszédok az ablakom alatt beszélgettek. Az egyik kérdezte a másikat, hogy hallotta-e az ordítást éjjel, mert nagyon ijesztő volt és fogalma sincs, ki lehetett.
Próbáltam utána olvasni, hogy mi lehet ez, de olyan dolgokat találtam (démoni megszállás), amit egyszerűen nem tud befogadni az agyam, kell hogy legyen rá valami sokkal egyszerűbb magyarázat, mert rettenetesen félek.
Az lenne a kérdésem, hogy tapasztalt-e már valaki hasonlót? Hova forduljak? Ki fogja nekem elhinni ezt az abszurd történést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!