Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik a szellemidézés következmé...

Mik a szellemidézés következményei?

Figyelt kérdés

2018. júl. 11. 21:52
1 2
 11/15 Gebwr válasza:
0%
...én is féltem, amikor még éltem !
2018. júl. 16. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Ha következmények nélkül akarsz egy szellemmel találkozni akkor a legjobb út a sátánon keresztül.
2018. júl. 18. 06:16
 13/15 Makinyul válasza:
51%
Akármit is csináltok, (asztaltáncoltatás, szellemidézés, stb), csak óvatosan !!! Azt a rohadt betű táblát messziről kerüljétek, mert ezer éve nézek szeánszokat, paranormal doku filmeket, és minden nem kívánt démon idézés ezzel a táblával kezdödik ! Amatőrök nagy ívben kerüljék, mert valahogy ki tudják vele nyitni a pokol kapuját, de visszacsukni már nem megy, és a család nyakába kap egy v. több férget, amitől megszabadulni csak profi démonológusokkal lehet !!!
2018. júl. 19. 17:23
 14/15 anonim válasza:
53%

Sokba kerülhet. Nagyon sokba !

Pénzbe és egyéb javakba is.

A hülyeséget meg kell fizetni !

2018. júl. 22. 16:28
 15/15 kretens ***** válasza:
Nekem már Volt élményem nem evilági entitással.Nos hogy ez most kisértet vagy szellem vagy démon volt e azt nem tudom.Az eset után nagyon féltem.Még az öngyillkosság gondolata is felmerült bennem csak valahogy végre megszabaduljak tőle.Na de egy idő után a félelmem kezdett enyhülni sőt meg is szünt eme entitások iránt.Akiknek már volt kellemetlensége velük hát akkor itt a gyógyir.Például mi van akkor ha a hidegháboru alatt egy katonai konfiktusból nukleáris háboru kerekedik és minden ember meghal.Na akkor kit ijesztegetnek?Hát igen szóval az van hogy ha mi nem lennénk akkor az ő létezésük is okafogyottá válik.A másik meg az hogy ezek az entitások alábecsülik az ember képességeit.A technika fejlődik.Gondoljunk csak a cern-ben folyó kisérletekre vagy a hamarosan megjelenő qvantum számitógépekre vagy a mesterséges inteligenciára.Szóval eljön majd az az idő amikor nem hogy ezek itt ijesztegetik az embert hanem eltünnek innen örökre a maguk világába.mert meg lesznek mérettetve az ember tudományos fejlődése túlhaladja őket.
2018. aug. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!