Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hol kaphatok démonűző kaktuszt?

Hol kaphatok démonűző kaktuszt?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdés alatt javasolta valaki démonűző kaktusz beszerzését a lakásba, démonok elleni védekezéshez, de az interneten nem nagyon találok róla semmit. Hol lehet ilyet kapni, vagy milyen fajta kaktusz javasolt démonok?

2018. jún. 30. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Barmilyen kaktusz jó. Megszúrja a figyelmetlen démon seggét és az visítva menekül...
2018. jún. 30. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kettő is van. Az egyiket szívesen elküldöm fénypostán.
2018. jún. 30. 23:59
 3/8 Bátor Tintanyúl ***** válasza:

A démonűző kaktusz csak akkor fog működni, ha nincsenek telepatikus csontok a házad alatt.

A kisebb démonokat amúgy elég jól kiszellőztetni. Csak kinyitod az erkélyajtót, meg bukóra veszed a kamraablakot, és már viszi is ki őket a huzat!

2018. júl. 1. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Megint csak trollok, ne is törődj velük!

Én ilyen kaktuszokat szaporitok, irj rám nyugodtan.

2018. júl. 1. 05:25
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
XD
2018. júl. 1. 07:02
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
A Tescóban is van. A D betűnél keresd, valahol a dara, és a diétás kóla között lesz.
2018. júl. 1. 12:26
 7/8 Krúdy Gyula ***** válasza:
38%

Könnyesre sírtam magam a nevetéstől :D :D. Amúgy én írtam a szellőztetést, meg a kaktuszt egy másik kérdéshez.

Értékelek minden ténylegesen humoros trollt. Ha véletlen valakit érdekelne azért leírom hogy működik a "démonűző kaktusz" kicsit a tudományos oldal felől megközelítve.

Démonűző kaktusz használati utasítás lvl 1 :

Tudományosan bizonyított, hogy a növények reagálnak az emberi jelenlétre, hangokra, érintésre. Utána lehet olvasni azonos körülmények között babok jobban növekedtek abban a szobában ahol metál zene szólt mint elszigetelt társaik. Számtalan olyan beszámoló/ kutatás kering mindenfele amik arról szólnak, hogy a növények "meghálálják" ha foglalkoznak velük. Ebből következik, hogy a növények képesek érzékelni a környezetüket, és az befolyásolja élettani pályájukat.

Másik érdekesség, hogy a növények nem csupán fogadni, de küldeni is képesek információt akár egymásnak, akár sok minden másnak is... erre itt egy link amire pl még nincs magyarázat (csupán egy példa a végtelenből):

[link]

A fizikai kontaktus nélkül képesek egymás jelenlétét érzékelni. Ez nagyon jól látszik a képen. Azonos kommunikációra más-más szinten az összes növény képes.

Bizonyított tehát, hogy a növények képesek olyan síkon kommunikálni ami az emberek számára nem létezik. És mi az ami még nem létezik az emberek számára? Hát egyértelműen a démonok. Természetesen itt most eléggé sok a troll akiknek még szurkolok is, de egy kicsit gondolkodjunk el ezeken. Nagyon-nagyon sok olyan dolog van a világunkban amiről még nem tudunk. Az, hogy én miket élek meg teljesen lényegtelen mert számotokra az nem létezik. Ha képesek vagytok azt elfogadni ami bizonyított, hogy ez létezik a növényeknél, és egy picit mertek élni a feltételezésben, hogy LEHET, hogy léteznek szintén más megmagyarázhatatlan lények. Akkor onnantól kezdve már csak az a kérdés, hogy vajon az egyik bizonyított megmagyarázhatatlan jelenség kapcsolatban állhat-e a másikkal. A válasz erre igen. Odaát is, mint ahogy a növények is részben ugyan azt az érzelmi kisugárzáson alapuló félig gondolati kommunikációt használják.

Ha egy típusában védekezésre beállított növény pl. egy kaktusz elfogadja az embert abból amit érzékel belőle akkor képes onnantól nem fizikálisan, de energia szinten nem csupán önmagát, de a helységet is védeni ahol az embert tapasztalja.

A szellőztetés meg amúgy nektek szkeptikusoknak sem árt tehát hajrá :D.

2018. júl. 3. 17:00
 8/8 Kukolikanna13 válasza:

Én nem hiszek ilyenekben.

Semmilyen kaktuszt vagy művirágot ne vegyél, az csak vonza a gonosz erőket.

Részlet a Lili varázslatos kézikönyve c. könyvből

2018. aug. 14. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!