Meditációról szeretnék tanulni, hol kaphatok információt?
Sziasztok!
Szeretnék többet tudni a meditációról, saját magam próbálkozni vele, de nem találok olyan oldalt ahol kielégítő válaszokat kapnék.
Sorra nyitogatok lapokat és olyan dolgokat találok mint oltár, virág, gyertya, szentkép, füstölő, reinkarnáció, stb.
Minden vallási nézetet, babonát félretéve, csak meditációról szeretnék tanulni, nem pedig ilyen zagyvaságokat olvasni. Tudna valaki segíteni?
(Tudom rossz helyen járok, de úgy gondoltam hogy itt biztosan vannak olyan emberkék akitől választ kaphatok.)
"oltár, virág, gyertya, szentkép, füstölő, reinkarnáció"
Ezek közül egyikre sem lesz szükséged. Mivel elég sokféle meditáció létezik, meg kell kérdeznem, mit szeretnél elérni vele?
Meditációnak rengeteg típusa van.
S N Goenka típusú vipassana meditáció vallásmentes. Én voltam 10 napos ingyenes tanfolyamon, teljesen korrekt volt.
Agykontroll is vallásmentes, de az már eléggé ezós, így sokaknak fura lehet. Mindenesetre ajánlott megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!