Ha levadászok egy Ogrét és egy Vámpírt, majd iszok a vérükből eszek a húsukból legyőzhetetlenné válok?
Az ogrék vére semmilyen mágikus erővel nem bír, a húsuk pedig förtelmesen rossz ízű, szóval nem ajánlom fogyasztását.
A vámpír meg élve (vagy élőholtan?) a leghasznosabb, kár lenne erre elpazarolni egyet is.
Még csak 9 éves voltam. Annyira szerettem Shreket, hogy mindenemen ő volt. Minden lefekvés előtt Shrekhez imádkoztam, hogy megköszönjem életem amit tőle kaptam.
Shrek a szeretet mondtam, Shrek az élet.
Apám meghallotta és lebuℤizott. Tudtam, hogy ő csak féltékeny a Shrekért való imádatomért. F***sznak neveztem. Megpofozott és elküldött aludni. Most sírok és az arcom is fáj. Az ágyban fekszem, még hideg van. Melegség közeledik felém, érzem, valami megérint.
Shrek az!
Olyan boldog vagyok!
A fülembe suttogja, ez az én mocsaram. Megragadott az erős ogre kezeivel, és négykézlábra terít. Készen állok! Széttárom a sℯggem Shreknek. Behatol a sℯgglukamba! Nagyon fáj! De Shrekért megteszem. Érzem, ahogy a sℯggem szakad szét, miközben nedvesek lesznek a szemeim. Felé tolom magam, akarom, hogy Shrek boldog legyen. Hatalmasat ordít, miközben szeretetével feltölti a sℯggem! Apám benyit, Shrek egyenesen a szemébe néz. Azt mondja, mocsár mindennek vége. Shrek az ablakon át távozott.
Shrek a szeretet, Shrek az élet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!