DI43L0 kérdése:
Az Orkok miért rablolják és erőszakolják meg az Elf nőket?
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 15:27
1/18 anonim válasza:
Láttál te már ork nőt?..... Szerintem az a normális, ha az elfekre hajtanak.
2/18 A kérdező kommentje:
Most, hogy mondod nem emlékszem, hogy láttam volna.
2018. jún. 16. 15:48
3/18 anonim válasza:
Háá meer d@gni akarnak, ki nem akar, azok meg kéznél vannak.
4/18 Metionin válasza:
Attól függ melyik univerzumban. Mert pl. Tolkiennél az orkok hímneműek és nincs szükségük a szaporodáshoz nőkre, úgy gyártják őket, de a Salvatore világban vannak ork nők és párzanak is. Utóbbiban az orkok szerint az elfek csúnyák.
Ha objektíven nézzük, akkor valószínűleg azért mert buták, agresszívek, alpáriak.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon ismerem az Orkokat, még sosem léptem át Pokol határát. Szóbeszédek szoktak keringenek, hogy elfeket rablolnak el és amelyik csodával határos módon visszatér nem tud beszélni megzavarodott sokkos állapotban van négykézláb mászik és fura nyögdécselve nevető hangokat ad ki magából.
2018. jún. 16. 16:08
6/18 anonim válasza:
most melyik univerzumról beszélünk? elég sok fantasyban van ork meg elf :D
7/18 Metionin válasza:
#6 épp ezt mondom én is :D
Am meg mi köze az orkoknak a pokolhoz?
8/18 anonim válasza:
Az orkok mit *nem* rabolnak el ésvagy erőszakolnak meg?
9/18 anonim válasza:
Megint kiújul a rákom ezektől a kérdésektől;)XD
10/18 anonim válasza:
Ez nem csak az orkokra igaz. Mindenkinek az elf nők kellenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!