Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megmozdult a tárgy, ez szellem...

Megmozdult a tárgy, ez szellem volt?

Figyelt kérdés
Négyen voltunk, beszélgettünk, egyszer csak a konyhapulton egy üres műanyag ásványvizes palack elkezdett mozogni, mintha megbillent volna, nem dőlt el, kicsit körkörösen mozgott a talpán, visszaállt a végén. Nem voltunk a közelében, mindenki egyből odakapta a fejét, egy ablak volt nyitva jóval messzebb, résnyire, mindenki mondta, hogy biztosan huzat, de én nem éreztem semmit. Plusz, semmi más nem mozdult meg

#szellem #magától megmozdul
2018. máj. 29. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Elképzelhető.Esetleg egy kép?Beszélgethetünk privátban.
2018. máj. 29. 15:38
 2/7 Saku14 ***** válasza:
100%
Velem is volt hasonlo, regebben 5 eve kb. A tesommal a szobankba voltunk, nem volt semmi ajto v ablak kinyitva, zene se volt semmi , es ahol volt egy iroasztal, amin volt egy uvegpoharba viz, es az iroasztal alatt volt egy gephaz, egyszer csak a pohar ra omlott a gepre , teljesen magatol. Szerencsere a gepnek nm lett baja , de nm tudom mi tortenhetett...
2018. máj. 29. 16:13
 3/7 anonim válasza:
100%

Gyerekkoromban anyam Cseszkoban melozott es kint jartam suliba 7-ikben. Tortentek furcsa dolgok, de kis dolgok.

Viszont egyik este a konyhaban dumaltunk, nem nyultunk semmihez, egy kerek konzervdoboz a fal melletti polcrol a konyha kozepere esett. A polc kb derekmagassagban volt, a konzerv viszont leghatul a falnal, elotte tobbminden volt, azok miatt sem tudott volna megmozdulni.

De a legfurabb nem ez volt. Hanem, hogy furcsa korivet rajzolt a levegoben, mintha felfele dobta volna valaki, aztan pont a talpara esett le. Raadasul kettonk koze. Pislogtunk, mint hal a szatyorban, megdumaltuk a dolgot es kesz.

2018. máj. 29. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Én tavaly nyáron arra értem vissza a nyaralóba strandolás után, hogy testvérem falfehér. Azt mondta dadogva, hogy épp az előbb csúszott el a söröskorsó az asztalon vagy harminc centit, pont amikor oda bambult.( Nem volt részeg :D )
2018. jún. 1. 14:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Ú, de durvákat mondtok! Meséljetek még nyugodtan!
2018. jún. 1. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
36%

Nem kell egyből természetfeletti magyarázatot keresni!

Lehet, hogy csak egy ufó volt, vagy a jeti.

2018. jún. 10. 11:03
 7/7 anonim válasza:
76%

Esetleg nem volt hőmérséklet változás?

Gondolok ezalatt akár egy ablak kinyitására pl szellőztetés céljából... stb

2018. júl. 26. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!