Most mit csináljak?
Ez a kérdés nagyon komoly szóval nem szeretném ha olyanok írnának ide akik csak ba$ztatni akarnak!
Van egy "szellem" akit pár napja szedhettem össze az Egri várban. Először féltem amikor éreztem, hogy itt van de utána elmúlt. Érzem, hogy itt van viszont sehol sem látom. Ma reggel amikor telefonon beszélgettem az egyik barátnőmmel szóba jött Eger vár ostroma és arról beszéltünk, hogy milyen sokan haltak meg akkor meg más hasonló háborúkban. Tehát Magyarország múltjáról beszéltünk. Csak amikor mondtam neki, hogy milyen sokan áldozták az életüket hirtelen megmozdult a pohár az asztalomon. Utána beszéltünk tovább és szerintem leült az ágyamra, mert látszott, hogy olyan mint amikor valaki leül.
Szóval szeretném megnézni, hogy ki ő. Ez hogy lehetséges?
Válaszotokat előre is köszönöm. Nem képzelődöm! És kérlek ne írjatok hülyeségeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!