Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ouija szellemidéző táblán mit...

Ouija szellemidéző táblán mit lehet használni?

Figyelt kérdés

Nekem nincs olyan plachnette-m. Hallottam olyanról, hogy sima papír is jó pl egy kör alakú. Vagy mondjuk egy nagyobb érme.

Tapasztalatból tud valaki valamit?

2018. máj. 10. 21:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%
Hahahahahahaaaa. Beszarok ember..A hozzád hasonlók miatt gazdag a Kolompár Zeusz az ezo tv-n. Hidd el ha akarod de nem tudom minek erőlteted másokra a véleményedet. Ki lenne szakember szerinted? Valami kamu kuruzsló? Hagyjuk már.
2018. máj. 15. 12:52
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

Nos #11(#4,#7)

Vannak emberek akik úgy születnek hogy meg van hozzá az érzékük, rá a képességük, ezeket médiumoknak hívjuk, és az ő segítségüket kell kérni!

2018. máj. 16. 11:08
 13/21 anonim ***** válasza:
89%

Majd ha a vizet borrá változtatja, megtapsolom.

És honnan tudod hogy egy médiummal van dolgod és nem a fent említett kókler Zeusz és társaival? Érdekes, magyarországon mennyi médium van.

2018. máj. 16. 12:17
 14/21 szenes43 ***** válasza:
70%
A lottóötöst én sem tudom de van aki hanyatt fekszik a mezőn és elégedett,míg más a kamiont is odébb tolná ha alágurult 5 forint. Egyik azt is meghallja amikor egy légy vakarja a szárnyát míg a másik a mindennapok ricsajában azt sem hallja ha neki szólnak. Talán több is létezik mint amit az öt érzékszervünkkel észlelünk.Attól izgalmas és változatos az élet hogy sokfélék vagyunk és nem automaták.
2018. máj. 16. 12:21
 15/21 Asztarte válasza:
61%

Na akkor csatlakozom azokhoz, akik ellene vannak. Én is jó dolognak tartottam anno, sokat idéztünk szellemet szórakozásból, sikerült is általában. Aztán egyszer csak átjött valami. Nem egy barátságos dolog. Fél évig voltam beteg, fura dolgok történtek, borzasztó álmaim voltak. Egy fehér boszorkányhoz mentem (így hívták a városban), na az eltiltott egy életre. Azt mondta, kinyitottunk egy kaput, amit nagyon nem kellett volna.

Belehalni úgy nem lehet, hogy egyszer csak összeesel vagy beléd áll egy kés. De betegségeket keményen előidézhetnek. Én jelenleg gyógyíthatatlan autoimmun beteg vagyok. Már 11 éve. Az akkori sorozatos gyulladás előidézhette a kialakulást akár.

Szóval NE CSINÁLD, hiába tűnik csak egy szimpla játéknak. NEM AZ.

2018. máj. 16. 15:16
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

Na végre.

Köszönöm #14 és főleg #15.

Erről beszéltem én is.

2018. máj. 18. 10:09
 17/21 szenes43 ***** válasza:
0%
#16-os nem túl bizalomgerjesztő a nic neved.
2018. máj. 18. 10:25
 18/21 anonim ***** válasza:

#szenes43

A nick nevemmel ne foglalkozz az lényegtelen, az csak egy név, és ne térjünk el a tárgytól, maradjunk a témánál!!!

2018. máj. 23. 09:23
 19/21 szenes43 ***** válasza:
Tudom hogy csak egy niknév mint ahogy az enyém is az,csak olyan fölényeskedő,az én olvasatomban.Tőlem persze lehetsz Fő csapelzáró is csak leírtam ami felötlött olvasván a nikneved.
2018. máj. 23. 10:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ha már erről van szó, eredetileg simán Inkvizítor akartam lenni, csak az már asszem foglalt volt vagy valami miatt nem engedte az oldal azt a nevet ezért tettem elé hogy Fő és így lettem FőInkvizítor.
2018. máj. 24. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!