Fekete hajú fehér ruhás szellemlány?
"Színem elé parancsolom majd
Fehér köntösös szûzi árnyad,
Saját lelkembõl fölcibállak."
Ady Endre
#2 Ez teljes baromság, szerintem te még nem találkoztál szellemmel.
Kedves kérdező: ez terjedt el a médiában, ahogyan írták is, ez a "félelmetes".
"#2 Ez teljes baromság, szerintem te még nem találkoztál szellemmel."
Naponta találkozom velük, általában az ágy végénél szoktam várni rájuk (sokszor megy a sírás búcszkodás, felesleges drámázás) fárasztó meló, de nincs más, aki vállalja helyettem a piszkos munkát. Eltudjátok képzelni naponta hány rinyálást kell végighallgatnom? Remélem nemsokára beköszönt a világvége. Régóta ígérik, de sehol semmi... Túl értékelik az életet, de ellenben a halál? A halálról mindenki rosszat gondol. Kinek köszönhető a létszámcsökkentés? Hála nekem nincs túlnépesedés, máskülönben egymás sz**rjában fetrengenétek az idők végezetéig! De egy "köszönömöt" sem tudtok kinyögni. Hálátlan emberek! Pedig nem ti vagytok a világ közepe! Ki kísérne át titeket a másvilágra, ha nem én? Most pedig azzal vádolnak, hogy sosem találkoztam szellemmel? Nem sokáig fogom én ezt tűrni. Begyűjtöm az összeset egyszerre és végre elmegyek nyaralni a szakállas nagyfőnök meg mondhat, amit akar az antiszoci Sátánkával együtt. Köpök rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!