Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fekete hajú fehér ruhás...

Fekete hajú fehér ruhás szellemlány?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az miért van hogy akármilyen szellemes videót nézek, azokba kb 96%-ba csak ilyen fehér ruhájú fekete hajú kislányok vannak benne? Miért néz ki kb mindne szellem úgy?

2018. ápr. 21. 16:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
87%
Követik a szellem divatot!
2018. ápr. 21. 17:22
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
Mert a szellemek alakja (nemtől és faji identitástól függetlenül) egy fehér ruhás fekete hajú lány látszatát keltik.
2018. ápr. 21. 17:30
 3/16 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2018. ápr. 21. 17:39
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
Sadako a number one, ha úgy tetszik.
2018. ápr. 21. 17:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert azok nem "szellemek", hanem a szellemek médiában való ábrázolásának eredménye. Valaki kitalálta, hogy ez baromi félelmetes és a többi (akár önjelölt) filmrendező követi a divatot, ahogy már az első válaszoló is viccesen megfogalmazta, csak más nézőpontból :)
2018. ápr. 21. 18:29
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

"Színem elé parancsolom majd

Fehér köntösös szûzi árnyad,

Saját lelkembõl fölcibállak."

Ady Endre

2018. ápr. 21. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Ha szegény szellem fekete ruhában járna kisérteni, félhomályban, vagy sötétben ki venné észre?
2018. ápr. 21. 21:44
 8/16 anonim ***** válasza:
65%

#2 Ez teljes baromság, szerintem te még nem találkoztál szellemmel.

Kedves kérdező: ez terjedt el a médiában, ahogyan írták is, ez a "félelmetes".

2018. ápr. 21. 22:20
 9/16 anonim ***** válasza:
32%

"#2 Ez teljes baromság, szerintem te még nem találkoztál szellemmel."

Naponta találkozom velük, általában az ágy végénél szoktam várni rájuk (sokszor megy a sírás búcszkodás, felesleges drámázás) fárasztó meló, de nincs más, aki vállalja helyettem a piszkos munkát. Eltudjátok képzelni naponta hány rinyálást kell végighallgatnom? Remélem nemsokára beköszönt a világvége. Régóta ígérik, de sehol semmi... Túl értékelik az életet, de ellenben a halál? A halálról mindenki rosszat gondol. Kinek köszönhető a létszámcsökkentés? Hála nekem nincs túlnépesedés, máskülönben egymás sz**rjában fetrengenétek az idők végezetéig! De egy "köszönömöt" sem tudtok kinyögni. Hálátlan emberek! Pedig nem ti vagytok a világ közepe! Ki kísérne át titeket a másvilágra, ha nem én? Most pedig azzal vádolnak, hogy sosem találkoztam szellemmel? Nem sokáig fogom én ezt tűrni. Begyűjtöm az összeset egyszerre és végre elmegyek nyaralni a szakállas nagyfőnök meg mondhat, amit akar az antiszoci Sátánkával együtt. Köpök rá!

2018. ápr. 21. 23:55
 10/16 Arkhowar ***** válasza:
77%
Reaper 666, én hálás vagyok! Ha te nem lennél mi kórboncnokok munkanélküliek lennénk! #Deathforthegood
2018. ápr. 23. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!