Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért érzem úgy, hogy valaki...

Miért érzem úgy, hogy valaki minden lépésemet követi?

Figyelt kérdés

Ha nem tudsz normális választ írni akkor menj a következő kérdésre és ne írj semmit.

Csütörtök este óta úgy érzem, hogy valaki mindenhová követ és folyamatosan figyel. Eddig nem féltem soha...de 6 órakor már félek hátramenni a garázshoz egyedül, mert tudom, hogy van ott valaki, de nem látok senkit. Például érzem, hogy most is figyel de nem látom és nem hallom (mondjuk addig jó..).

Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de csütörtökön az osztállyal voltunk az Egri várban. Attól félek, hogy ott szedtem össze "valakit". Már olvastam ilyeneket, hogy voltak valahol az illetők és ott rájuk ragadt egy szellem. Hogyan tudhatnám meg, hogy ez történt velem is?

Nem képzelődöm, nem az agyam szüleménye, nem vagyok hülye, nem kell gyógyszert szednem, nem kell orvoshoz mennem, stb. Szóval ha ilyen válaszokat írnál, ne fáradj!

2010. jún. 12. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tudom hogy mit cisnálj ,

Én szoktam néha szellemeket látni de csak egy pillanatra és utána eltünnek , de volt olyan is hogy kb 4 másotpercig láttam egy szellemet csak utána jötem rá hogy ö szellem amikor eltünt a szemmem előt

Én meditációt ajálok koncentrál vagy a szellemre vagy pedig a lelki energiádra és akkor még láthatod is őt.

Nem kell sok hogy lásd mert már érzed , ha tovább fejleszted a szellemi energiád akkor látni is fogod.

2010. jún. 12. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Már sok helyre leírtam, hogy a szellemek azért követnek embereket, hogy energiát gyűjtsenek, mert 40-42 nappal a halál beállta után már nincs elég energiájuk az átkeléshez, ezért emberi energiát szívnak. Szerintem mindenképp próbálj vele beszélni. Lehet, hogy olyan lesz, mintha a levegőnek beszélnél, de nálam működött. Kb. 2 hétig eltűnt a szellem körülöttem, majd visszajött, de érzem, most nem akar bántani.

Fontos: Nehogy ingerülten, rémülten, ijedten vagy álmosan beszélj. Próbálj meg olyan helyen beszélni vele, ahol egyedül vagy, de mégis, ha bármi rosszat éreznél, el tudj menni egy olyan helyre, ahol biztonságban érzed magad (pl, emberek közé).

Még fontosabb, hogy szépen, finoman kérd meg őt, hogy hagyjon el. Vedd rá, hogy keressen kutat ebből a szellemállapotból. Próbálj vele kommunikálni, finoman, érzékenyen, lágyan. Csinálhatod azt is, hogy füstölőt/gyertyát gyújtasz, de semmiképp ne sötétben beszélj, próbálj meg nappal, amikor elég intenzíven érzed a jelenlétét.

És még van egy fontos dolog: Ne követelőzz! Nehogy magadra haragítsd, mert akkor nem csak követni fog... Kérd meg a fönt leírt módon, hogy próbáljon meg elmenni, békét találni, de ha nem sikerül, és pár nap után visszajön, ne akadj ki, hanem próbálj rájönni, mitől lehet ez.

Sok sikert, és nem kell félned: Ha bántani akart volna téged, hidd el, már megtette volna. A kísértetek nem várakoznak.

2010. jún. 12. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Üldözési mánia. Ennyi, nem szellem, meg kísértetek, mint amiket itt írnak, üldözési mánia...
2010. jún. 12. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Pontosan. A kérdés rossz helyen van. A mentális egészség topicba kellett volna feltenned.
2010. jún. 12. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy nem vagy huje es azt is tudom,hogy mi van veled!

Ha tenleg ugy erzed,hogy van ott valaki ne felj akkor rosszabb lesz gyozd le a felelmedet!Tutira felszedtel valakit,mert ilyen erzesed szellemeknel lehet!Ha megszeretnel szabadulni es konyebben szeretned erezni magad varom a kerdesed valaszolok!

2010. jún. 13. 03:16
 6/7 anonim ***** válasza:

06-12 22:12

iroja irta hogy gyújs gyertyát meg füstölöt.de ne tedd ha csak beszélni akarsz vele .de ha elakarod üldözni van egy jó ötletem ami beválik.a füstölöket nembirják ezért napi töbször éges , szeretik a sarkokat ezért füstöld körbe minden sarkot eggyet se haggy ki se a konyhát se a fürdöszobát ne hagyd ki az összes szobát. utána a ház összes szobájának a sarkában napi többször tapsolj mond neki hogy távozzon , a gyertyát se hagyd ki fehéret égess többet akár szent képet is kitehetc.nemutolso sorban kérj egy angyaltól segitséget védelmet. ajánlom neked dáná angyalt. sokszerencsét

2010. jún. 21. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
bocs utolso vok majd kihagytam ha hivod az angyalt 3 szor mond dáná kérlek jelenj meg
2010. jún. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!