Találkozhattam a figyelővel?
Figyelt kérdés
Az egyik éjjel a fal felé fordultam , és hirtelen felriadtam , a durva az volt hogy nem tudtam mozogni, csak a szemem volt nyitva. Ezalatt éreztem és hallottam hogy van valami a szobámban. De nem is ez volt a leg durvább. ..
Mikor magamhoz tértem ebből az állapotból és körbenéztem , akkor láttam mintha valami tényleg másznak ki a szembe lévő beépített szekrényem ből....
Ezután kiszaladtam és a fürdőbe zártam magam reggelig. Harmadik napja alig alszik valamit.... Mit tegyek???
2018. ápr. 17. 22:02
11/12 anonim válasza:
Elméletileg van ilyen alvási szakasz, egyesek, mint ahogy te is leírtad hiába ébrednek fel a testük még "alszik". Ez az alvási paralízis, ahogy már előttem is leírták. Velem is előfordult, hogy azt álmodtam vízbe fojtanak, és mikor felébredtem továbbra sem tudtam levegőt venni nagyjából fél percig. Azt hittem megfulladok. Máskor pedig, a test hiába ébred fel a szemed, még mindig az álmodban megélt képeket láttatja veled. Gyakorlatilag hallucinálsz. Szerintem ez történt most a te esetedben, illetve ennek a kettőnek a kombinációja. Ezt az egészet az agyad csinálja, semmi ok a pánikra.
12/12 anonim válasza:
Én a helyedbe odaszaladtam volna aztán ököllel belevertem volna a pofájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!