Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti mit csinálnátok ha hirtelen...

Ti mit csinálnátok ha hirtelen ki törne egy zombi invázió?

Figyelt kérdés

Íme a sztori:

Amikor felkelsz reggel az ágyból akkor azt hiszed hogy ez is egy tök átlagos unalmas nap lesz mint a többi.

Meg iszod a reggeli kávét és elmész dolgozni vagy iskolába.Végzel a munkáddal vagy az iskolával és úgy döntesz hogy még nem mész rögtön haza helyette be mész a városba valamit enni.És amikor a busz majdnem beér a városba valakik hátul elkezdenek üvöltözni hátra nézel és látod hogy valakik harabdályáják az embereket és elkezdenek sikítani. A busz sofőrre is rátámad egy fertőzött és a busz neki megy egy villan oszlopnak. És a zombik szinte azonnal ellepik a buszt. Te mit csinálnál?

2018. ápr. 15. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg meghalnék, nem vagyok jó az ilyesmiben s még vadászpuskám sincs.

Nyilván tennék valamit, aktuális állapotom s környezetem függvényében (kéne valami fegyver, körülnéznék, van-e valamihasználható), de kétlem, hogy sokra mennék vele, az a helyzet. Nem adnám fel, csak reálisan gondolkodom.

2018. ápr. 15. 13:53
 2/10 Alain Delon ***** válasza:
Megnézném a Haláli hullák hajnala filmet.
2018. ápr. 15. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindenkit lemészárolnék és eközben hangosan nevetnék, miközben stihllel trancsírozom fel a Zombikat. Fegyvereket szereznék be és fejbe lőném az összes mocskot! Megkínoznám őket, levágnám a testrészeket, hogy lássam meddig bírnak életben maradni. Fogjul ejtenék egyet közülük testbombát raknék, majd vissza küldeném a többi Zombi közé és BUMM! BUMM! BUMM! Nagyon jól szórakoznék. :D
2018. ápr. 15. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerencsére mindig van a bokámra szíjazva egy kés, és elég jó kondiban vagyok, úgyhogy elfutnék amint tudok.
2018. ápr. 15. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyalog mennék majdnem egészen a Kálvin térig. :)
2018. ápr. 15. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem pusztulnék el azonnal, vagy válnék zombivá, mindent megtennék, hogy megszabaduljak. Összeszedném a családtagjaimat és elintézném, hogy el tudjanak menekülni. Utána valószínűleg kihasználnám az alkalmat, hogy következmény nélkül azt tehetek, amit akarok, mert mindenki a zombikkal van elfoglalva. Beöltöznék zombinak, pénzt gyűjtögetnék, lopnék valamennyi kajakészletet, aztán álcázva magam kempelnék valami magaslaton, ahonnan lőhetem őket. Ha megunnám és még mindig nem haltam meg, akkor elkezdenék szervezni egy utat külföldre, hogy megszabaduljak tőlük. Ha utánam jönnek feladnám.
2018. ápr. 15. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Először is, besz*rnék, a továbbiakról nincs konkrét elképzelésem.
2018. ápr. 15. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ettől is besz*rtam: "harabdályáják".
2018. ápr. 15. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Elővenném a zombi apokalipszisre tartogatott katanámat és levágnám mindet.

Amúgy aki busszal utazik, az nem sikeres ember. És a sikertelen emberek hamar meghalnak a zombi apokalipszisben, tehát kerülöm a buszokat.

2018. ápr. 16. 00:38
 10/10 Kálmán Bór válasza:
Kivárnám az egy hónapot míg mozgásképtelenre rohadnak a zombik. Egyszerű biosz.
2020. márc. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!