Meg tudom idézni a kutyám szellemét? Lehetséges? Ha igen, hogy?
Rettenetesen hiányzik, úgyhogy kérlek segítsen valaki értelmes. Ne viccelődjetek, mert ez baromira nem vicces...😞😟
Hogyan tudnám megidézni a szellemét? (Ha számít, kb 1 éve halt meg😞) Szeretném látni egy kicsit, beszélni vele, hogy tudja mi mindigis szerettük, és én soha felejtem el❤😟 Kérlek segítsen valaki...
Nem megengedőleg tételezzük, fel, hogy az állatoknak is van lelke.
Ugyanígy azt is, hogy sikerül elhalt kutyád lelkét megidézni.
A nagy kérdés az, hogyan tudathatja veled, hogy sikerült?
Mivel a lélek láthatatlan, hiába csóválja farkát, te nem észleled.
Írni-olvasni nem tudott életében sem, tehát a Qija-tábla szóba sem jöhet.
Ahhoz, hogy láthasd, anyagiasulnia kéne.
Igen nagy energia kell anyaggá változzon, hogy észleld, no és ha visszaváltozik energiává, Hirosima kismiska hozzá képest.
Szia,
Állatoknak van-e lelke témához csak annyit, hogy amit itt előttem ironikusan emlegettek az tökéletes példa. Még a körtefának is van lelke, és igen az érzésnek a szimpla képessége elég ahhoz, hogy egy lélek elkezdjen tudatra ébredni, fejlődni, és onnantól már csak rajta múlik mivé lesz. Az, hogy a kutyádnak van-e lelke nem is kérdés így, a megidézése annál inkább.
Megidézni nem ajánlott semmilyen körülmények között semmit. Ha mégis erre vetemedsz az az oda-vissza történő kommunikáció miatt lehet fontos ami egy kutya esetében kizárt. Kutya révén mivel őszinte érzésű állatról beszélünk az Ő szempontjából így az, hogy te sokat jelentettél neki nem is lehet kérdés. Az, hogy neked Ő mennyire sokat jelentett pedig az mutathatja ki a legjobban amit fentebb szintén írtak ha az életed alatt megőrzöd emlékét.
Az állatok sokkal jobban átlátják, és elfogadják a természet működését mint az emberek. Az emberek ragaszkodnak, és mindent irányítani, megérteni akarnak. Az állatoknál ha eljön az idő Ők életük végeztével továbbhaladnak, és se megbánást, se félelmet, sem önzést nem hagynak hátra. Megidézni valakinek/ valaminek a lelkét aki már tovább ált az illetőre nézve nem a legjobb (pláne ha azóta újra leszületett), ill rád nézve pedig ha egy idézés nem talál célba akár csak az előbb leírt példa miatt akkor könnyen odahívhatsz valamit ami utána átrendezi a könyvespolcod (gagyi filmes classic elem, de rossz példának tökéletes).
Beszéld ki a témát barátaiddal, és próbáld az életnek ezt a részét is elfogadni. Sajnos semmi nem tart örökké. Kivéve a méz… annak soha nem jár le a szavatossága.
Egyáltalán nem pozitív/keresgéltem a kifejezést,hogy ne legyen sértő/hogy
Olyanok írogatnak ide akiknek nem volt saját kutyájuk,olyan akihez kötődtek volna érzelmileg.A kutyáknak is van lelkük,különb mint
némelyik elfajzott szociopata lénynek
akit már nem lehet embernek nevezni.
Krúdy Gyula nagyon jól leírta a valóságot.
A szellemidézés minden esetben kifejezetten tilos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!