Mi tortent 1964-ben Nevadaban, amikor egy varos eltunt? Probaltam utana nezni a neten, de nem talalok semmit. Azota foglalkoztat a dolog, amiota megneztem a Ketten egyedul Parizsban c. filmet.
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 13:08
11/20 anonim válasza:
A Kannibál holokauszt is dokumentumfilm, míg utána nem jár valaki...
12/20 anonim válasza:
az ideglelés is megtörtént eset... persze.. csak azért találnak ki ilyeneket, hogy még rémisztőbb legyen :)
mint ahogy a texasi láncfűrészes sem létezett
13/20 anonim válasza:
Nem ismerem a filmet, de az időpont megfelelőnek tűnik mindenféle atomkísérlethez :)
14/20 anonim válasza:
A USa kormány tüntette el biztosan a kísérletek véget nem let volna jo szemmel az hogy ott egy város van és a éjszakai kisérleteket veszélyeztette a nyilvánoság előt.
15/20 A kérdező kommentje:
Az Amityville-i horrorban tenyleg eltuloztak a dolgokat a szellemekkel meg minden,de az igaz,hogy Ronald Defeo megolte a szuleit es a testvereit,szoval a filmbol van,ami igaz.Keress ra a Google-n Ronald Defeo-ra.
2010. jún. 9. 09:12
16/20 anonim válasza:
kedves kérdezö olvasd el a tegnap röktönzöt mesémet újra hátha megérted mire akarok kijukadni
GrimReaper
17/20 A kérdező kommentje:
GrimReaper!Nalad meg baj van a helyesirassal!Ha,akkora hulyesegnek tartod egyaltalan nem szukseges valaszolnod!
2010. jún. 9. 17:59
19/20 anonim válasza:
Az történt, hogy mindeki elment egy néhány mérfölddel odébb lévő vásárba.
20/20 Noname123123 válasza:
Én is láttam azt a filmet de mivel egy film ezért valószinüleg semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!