Ez mi lehetett, szellem? (Bővebben lent)
"(40 sec után betelt a memória sajnos -.-)"
LOL!
Nem értem miért jöttél ide kötekedni... én igazat írtam, feltettem mindent, amim csak van az esetről. Nem csak dobálózok bizonyíték nélkül, hogy ez meg az történt.
Kíváncsi voltam, valaki tud e értelmes magyarázattal szolgálni, hogy ez miért is történhetett, mert hát eléggé megijedtem.
Igen én írtam és köszi hogy fényképezted, világi szkeptikusokkal nem kell foglalkozni! :D Hagyjad őket! :D
Nem érdekes egy jelenség :O szivesen láttam volna ott!
"Nem csak dobálózok bizonyíték nélkül, hogy ez meg az történt."
Nem? :D
Hagyd ott a krumplinyomót,ne mozdítsd el pàr napig és néha figyeljed.Lehet hogy tényleg nagyobb jàrmű keltette rezgés miatt indul be.Talàn màskor is volt màr ilyen,csak nem vetted észre.
Ha tényleg nincs fizikai oka,nos akkor egyenlőre nincs rà magyaràzat.De valóban érdekes.
Amúgy én a mozgàsàt furcsàlom,hogy nem lassul,egyenletes.Ez a tàrgy kissé nehéz ahhoz,hogy kamion rezgése megmozgassa,de nem kizàrt persze.Tehàt megfigyelés :)
Este 10 körül vettem fel a videót,forgalom nem volt, a konyha felőli oldal parkoló mellet van pont. Meg szerintem akkor biztos más is megmozdult volna, a mellette levő dolgok.
A hangot csak azért vettem le, mert beszélek benne és nem akartam, hogy hallatszon.
Köszönöm az eddigi segítő válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!