Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért érzek ilyen dolgokat?...

Miért érzek ilyen dolgokat? Részletesen lent.

Figyelt kérdés
Nyolc évvel ezelőtt meghalt az Édesapám, azóta fogékonyabb lettem a paranormális dolgokra. A halála után azt álmodtam, hogy egy hatalmas "vonalzó" előtt állok Vele, és a vonalzón évszámok voltak. Aztán a vonalzó eszeveszett mozgásba kezdett, Édesapám felkapott, és megpróbálta utolérni az éveket. Sokszor éreztem ( és érzem ma is ) úgy, mintha nem lennék egyedül, figyelne valaki. Jeges fuvallatokat érzek a bőrömön, nyomasztó légkör van a szobámban. ( ebben a szobában halt meg Édesapám ) Nem látok, és nem hallok semmit, és nagyon félek, hogy látni, és hallani fogok dolgokat. Nem akarom érzékelni a "másik világot" semmilyen formában. Amióta láttam egy fényképet, amit a sógorom készített, azóta feszület lóg a nyakamban, és Bibliát tartok a párnám alatt. Azon a képen valami furcsa, megmagyarázhatatlan dolog látható, és rettegek attól, hogy mi lehet az. Nem bírom már a 8 éve tartó jeges fuvallatokat, és "érintéseket" a hajamon, a vállamon. Nem akarom érzékelni már. Mit tehetek? Szkeptikusok ne válaszoljanak!
2010. jún. 5. 23:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is...Ezeket a nyomasztó érzéseket nem túl régóta tapasztalom, talán 3-4 hónapja. Gyakran aludni sem tudok, mert úgy érzem, mintha valaki az ágyam mellett állna, és figyelne...
2010. jún. 6. 17:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet régebben az apád volt, de ő úgy látta boldogulsz és elhagy, de hött egy másik szellem.
2010. jún. 6. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Nos, hasonló a dolog velem is, erre két próbálkozásom van:ha nagyon aludni akarok, akkor egyszerűen igyekszem elfelejteni, nem venni tudomást róla, ha pedig kellően éber és bátor vagyok, akkor uccu gyertyával a tükör elé, és megpróbálom megidézni.

Láthatod, én nem félek a dologtól, még akkor sem, ha nyomaszt, igyekezz te is megtalálni a derűs dolgokat és egy másfajta nézőpontból kezelni őket.

Eddig a tükrös idézős módszert egyszer, csekély eredménnyel próbáltam ki, igaz fél órát ültem csak ott, és rossz helyen volt a gyertya, de így is a sajátom helyett megjelent egy arany szempár.

Az elfelejtés igazából pszichológiai elfojtás dologgal rokon, egyszerűen kizárod magadból, mintha sosem létezett volna..

Biztos sokat foglalkoztatott apukád halála, és ez hívta a kíváncsiskodó lényt, mert valahogy úgy érzi, nyitott vagy a kommunikációra, csak nem talál utat hozzád. Ez persze nem jelenti azt hogy jó szándékú, sem azt hogy rossz.

2010. jún. 6. 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Elég beteges, hogy abban a szobában vagy ahol meghalt az apád..

Ha rádtelepedett, az nem fog neked jót tenni hosszútávon!!

Az a ház amiben én lakom, 2 en lettek öngyilkosok előző lakókból, plusz 2 családtag is meghalt itt..

Jó szar életem is volt, sosem volt ebben a házban boldog családi légkör + az életem sem úgy alakult ahogy lehetett volna valahogy sosem volt szerencsém semmiben, és állandóan csak bízom benne hogy minden jobbra fordul!

2010. jún. 7. 00:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Mit tehetsz?

Költözz el onnan!!

Az a ház az övék!!

Ha valóban ennyire fogékony vagy erre, akkor nem tehetsz semmit!!

Hiába is űzöd el, egy idő után visszajönnek!!

A mostani állapotodon is látszik, hogy már a fogságukban vagy!!

Meg akarsz halni?

2010. jún. 7. 01:03
 16/18 anonim ***** válasza:
ez egy kicsit erős de lehet benne vmi
2010. jún. 9. 16:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömmel ilyesmi történt, csak a nagymama halt meg.

Amikor már nem bírta a kialvatlanságot, meg a furcsa dolgokat,(pl. árnyak) "elbeszélgetett" vele. Elmondta, hogy szereti, hiányzik neki, de menjen oda, ahová való. Utána megszűntek a különös dolgok, és azóta jól alszik.

Van a Feng Shui-ban is tisztító szertartás, nézz utána, de szerintem előbb "beszélgess" vele.

Sok sikert!

2010. jún. 28. 21:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg Édesapád az, vagy azért mert megakar menteni valamitől, vagy van 1 elintézetlen dolga, lehet nemnagy dolog, próbáld megkérdezni tőle hogy mitszeretne, ha nemválaszol sose, akkor valószínűleg az elöbbi.
2010. aug. 8. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!