Miért érzek ilyen dolgokat? Részletesen lent.
Nos, hasonló a dolog velem is, erre két próbálkozásom van:ha nagyon aludni akarok, akkor egyszerűen igyekszem elfelejteni, nem venni tudomást róla, ha pedig kellően éber és bátor vagyok, akkor uccu gyertyával a tükör elé, és megpróbálom megidézni.
Láthatod, én nem félek a dologtól, még akkor sem, ha nyomaszt, igyekezz te is megtalálni a derűs dolgokat és egy másfajta nézőpontból kezelni őket.
Eddig a tükrös idézős módszert egyszer, csekély eredménnyel próbáltam ki, igaz fél órát ültem csak ott, és rossz helyen volt a gyertya, de így is a sajátom helyett megjelent egy arany szempár.
Az elfelejtés igazából pszichológiai elfojtás dologgal rokon, egyszerűen kizárod magadból, mintha sosem létezett volna..
Biztos sokat foglalkoztatott apukád halála, és ez hívta a kíváncsiskodó lényt, mert valahogy úgy érzi, nyitott vagy a kommunikációra, csak nem talál utat hozzád. Ez persze nem jelenti azt hogy jó szándékú, sem azt hogy rossz.
Elég beteges, hogy abban a szobában vagy ahol meghalt az apád..
Ha rádtelepedett, az nem fog neked jót tenni hosszútávon!!
Az a ház amiben én lakom, 2 en lettek öngyilkosok előző lakókból, plusz 2 családtag is meghalt itt..
Jó szar életem is volt, sosem volt ebben a házban boldog családi légkör + az életem sem úgy alakult ahogy lehetett volna valahogy sosem volt szerencsém semmiben, és állandóan csak bízom benne hogy minden jobbra fordul!
Mit tehetsz?
Költözz el onnan!!
Az a ház az övék!!
Ha valóban ennyire fogékony vagy erre, akkor nem tehetsz semmit!!
Hiába is űzöd el, egy idő után visszajönnek!!
A mostani állapotodon is látszik, hogy már a fogságukban vagy!!
Meg akarsz halni?
Egy ismerősömmel ilyesmi történt, csak a nagymama halt meg.
Amikor már nem bírta a kialvatlanságot, meg a furcsa dolgokat,(pl. árnyak) "elbeszélgetett" vele. Elmondta, hogy szereti, hiányzik neki, de menjen oda, ahová való. Utána megszűntek a különös dolgok, és azóta jól alszik.
Van a Feng Shui-ban is tisztító szertartás, nézz utána, de szerintem előbb "beszélgess" vele.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!