Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért érzek ilyen dolgokat?...

Miért érzek ilyen dolgokat? Részletesen lent.

Figyelt kérdés
Nyolc évvel ezelőtt meghalt az Édesapám, azóta fogékonyabb lettem a paranormális dolgokra. A halála után azt álmodtam, hogy egy hatalmas "vonalzó" előtt állok Vele, és a vonalzón évszámok voltak. Aztán a vonalzó eszeveszett mozgásba kezdett, Édesapám felkapott, és megpróbálta utolérni az éveket. Sokszor éreztem ( és érzem ma is ) úgy, mintha nem lennék egyedül, figyelne valaki. Jeges fuvallatokat érzek a bőrömön, nyomasztó légkör van a szobámban. ( ebben a szobában halt meg Édesapám ) Nem látok, és nem hallok semmit, és nagyon félek, hogy látni, és hallani fogok dolgokat. Nem akarom érzékelni a "másik világot" semmilyen formában. Amióta láttam egy fényképet, amit a sógorom készített, azóta feszület lóg a nyakamban, és Bibliát tartok a párnám alatt. Azon a képen valami furcsa, megmagyarázhatatlan dolog látható, és rettegek attól, hogy mi lehet az. Nem bírom már a 8 éve tartó jeges fuvallatokat, és "érintéseket" a hajamon, a vállamon. Nem akarom érzékelni már. Mit tehetek? Szkeptikusok ne válaszoljanak!
2010. jún. 5. 23:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Jaj... szerintem ne félj, mert ha valóban édesapád az, akkor nem fog bántani...Mondjuk ezt úgy mondom, hogy én is félek anyu szellemétől...:S
2010. jún. 5. 23:23
 2/18 A kérdező kommentje:
Szeretném, ha átkelne végre...Rettegek tőle, zavar, hogy még itt van. Nagyon szerettem, hiányzik, de nem bírom már...
2010. jún. 5. 23:24
 3/18 anonim ***** válasza:

Ha egyszer látsz, nagyon nehéz újra vakká lenni, hacsak nem lehetetlen.

A legegyszerűbb dolog lehet megidézni és bezárni azt, aki a nyugtalanságod oka.

Ha viszont megpróbálnád kizárni őket, képzelj magad köré nyugi buborékot.. egy olyan védőburkot, amin nem képesek áthatolni. Aztán nap mint nap erősíts rá, és tudd, tényleg távol tartja őket.. Ha nem törődsz velük, és látják ezt az ellenállást, valószínűleg felhagynak azzal, hogy keressenek.

Ha ennyire keresztényi vagy, segíthet egy házszentelés, ezt ajánlanám, vagy talán a puszta tisztítás, amit magad végezhetsz. Használhatnál sót hozzá, azon elvileg nem tudnak átmenni, illetve tisztító és nyugalmat hozó kristályokkal is próbálkozhatsz.

2010. jún. 5. 23:28
 4/18 anonim ***** válasza:
vagy megkérheted, hogy hagyjon békén: szeretlek apa, de mostmár elég volt, félek tőled.
2010. jún. 5. 23:33
 5/18 anonim ***** válasza:

Szerintem apukád döntött úgy,hogy inkább a közeledben marad,mert annyira ragaszkodhatott hozzád,vagy továbbra is segíteni szeretne neked... akár egy őrangyal.Miért félsz tőle,hiszen ez csodás dolog!

De ha sehogy sem tudsz ebbe belenyugodni ,akkor próbáld meg azt,hogy mikor legközelebb érzed a jelenlétét,mondd meg neki,hogy megrémíszt téged .Valószínű,nem fogja többé fölhívni magára a figyelmed.Mondhatsz imákat is,a lelke nyugalmáért.

2010. jún. 5. 23:41
 6/18 A kérdező kommentje:
És mi van, ha nem az apám az? Hanem valaki, aki megfelelőnek tartott arra, hogy rajtam keresztül kommunikáljon.
2010. jún. 5. 23:41
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát igen,az megesik,hogy a szellemek ilyen cselesek,próbálják hozzátartozónak"álcázni"magukat,csak hogy foglalkozzanak velük...Bízz a megérzéseidbe..bár,ha félelmet kelt,az nem jó jel...

A szellemek néha csinálnak valami jellegzetes dolgot,hogy fel lehesen ismerni őket,pl hagynak valami illatot maguk után példul kedvenc parfümük illatát,vagy megmozgatnak valami tárgyat,ami fontos volt nekik,stb,figyelj oda,csinál e a szellem olyasmit,ami életében jellemző volt rá,ha igen akkor apukád lehet valóban.

2010. jún. 5. 23:55
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem csinál semmit, csak néha olyan, mintha valaki a hajamat simogatná, és érzem a jelenlétét. Ennyi. :S
2010. jún. 5. 23:57
 9/18 anonim ***** válasza:
go doki. rendes doki.
2010. jún. 6. 11:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha az apád az és ahogy kapcsolatotokat leírtad, ilyen bensőségesen éreztetek egymás iránt ( ez megmarad halála után is) akkor nem lenne szabad félned. Ha rossz érzéseid vannak, akkor nem valószínű hogy apád ragadt ott. Valami más lesz az.
2010. jún. 6. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!