Valaki tanácsot adni? Nem tudjuk mi lehet ez. és bevallom, mióta ezeket láttam, inkább éjjeli lámpával alszom (azelott még egy kis pislákoló fényt sem bírtam ki)
Tudod, csak négyszer volt szó idáig az alvásparalízisről.
De ha lusta vagy visszaolvasni, akkor csak reszkess, ha az neked jobb...
Smink vagy festék lemosás közben nem lesz valakinek alvási paralízise.
A démonok nem bántanak, de természetesen a kivétel erősíti a szabályt.
Sok személy beszámolt már arról. hogy maguk felett látott egy csuklyás alakot ( paralízis nélkül ) Ha még megvannak a képek az árnyakról, vagy esetleg még csinálsz ujjakat és elküldöd nekem privátban többet tudok segíteni. Addig is tarts valami tiszta vasból készült dolgot/ tárgyat magad mellett. Ha föléd hajol vedd elő és üss felé .
Egyszerűen ne foglalkozz velük.
Tudom most tél van, de ha teheted nappal egy fél- egyórás sétát. Egyél zöldséget és gyümölcsöt, ha teheted. Próbálj meg eleget aludni, kevesebb kávét inni. Helyette javasolom a zöld teát. A legyengül immunrendszer kiakasztja az idegeket.
És a legfontosabb, hogy ne foglalkozz velük. Én is láttam ijesztő dolgokat, de úgy döntöttem elengedem a félelmemet. Hosszú folyamat volt, de nem adtam fel. (Esetleg olvass bele egy Bibliába. Nekem sok reményt nyújt, és már egy éve nem jelentkezett a pánikbetegségem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!