Ha ebben a pillanatban megjelenne a mesebeli JO TÜNDÉR és egyetlen kivánágodat telfesitené. Mit kivánnál?
Nekem megjelent múlt héten a jó tündér!
Azt mondta, kettőből választhatok: nagyobb péniszem lesz vagy jobb lesz a memóriám. De már elfelejtettem, melyikek választottam.
Bocs azoknak, akik ismerték.
Meghal egy buddhista, felmegy a Mennyországba. Szent Péter elé kerül, aki azt mondja neki:
- Nagyon jó ember voltál a Földön, menj a 6-os szobába, de nagyon vigyázz, a 8. szoba előtt nagyon nagy csendben menj el.
Elmegy nagy csendben a buddhista.
Megérkezik a Mennyországba egy mohamedán, Szent Péter elé kerül, aki azt mondja neki:
- Nagyon jó ember voltál a Földön, menj a 9-es szobába, de nagyon vigyázz, a 8. szoba előtt nagyon nagy csendben menj el.
Elmegy nagy csendben a mohamedán.
Megérkezik a Mennyországba egy sintoista, Szent Péter elé kerül, aki azt mondja neki:
- Nagyon jó ember voltál a Földön, menj a 4-es szobába, de nagyon vigyázz, a 8. szoba előtt nagyon nagy csendben menj el.
Elmegy nagy csendben a sintoista.
Megérkezik egy zsidó a Mennyországba. Szent Péter elé kerül, aki azt mondja neki:
- Nagyon jó ember voltál a Földön, menj a 11-es szobába, de nagyon vigyázz, a 8. szoba előtt nagyon nagy csendben menj el.
No, a zsidó nem rest, megkérdezi:
- Miért kell nekem a 8. szoba előtt olyan nagy csendben elmennem?
- Hát csak azért, mert ott vannak a Keresztények és ők azt hiszik, hogy egyedül csak ők vannak itt.
Forrás: [link]
23
Számítanak a számok? Hogy kik hányasban vannak? Mert akkor kik vannak a többi szobákban?
# 22 XyzViktória
"a jóisten mindenhatóságát akarod megkérdőjelezni, te szentségtörő?,,
Dehogy; itt csak egy kis tündérről volt szó...
Tudom az nem szép dolog tőlem, hogy a saját szórakoztatásom kedvéért ellőnék egy ilyen lehetőséget.
De hát bármi ami "csoda,, lenne - az csak furcsa lenne ebben a világban, és ki tudja milyen következményeket okozna.
Ezért gondoltam: inkább akkor csak viccelődnék egy jót, úgy hogy látszólag semmi nem történik. (Nem az önzőség vezérelt ám :)
Amúgy pedig nem akarok semmit sem megkérdőjelezni.
Az igazságot amúgy is hiába kérdőjeleznénk.., attól semmi sem változna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!