Ti hisztek a vedőangyalokban? Ha igen láttátok mar? Es én hogy tudnám meglátni?
Hiszek a védőangyalokban, látni sajnos nem láttam még Őket.
A jelenlété tapasztaltam, sokszor éreztem, hogy mellettem áll és segít engem. éreztem a szobában Őt, amikor imádkoztam, vagy a Hozzá fűzött levelemet írtam, melyben a segítségéért folyamodok. Előfordult, hogy majdnem leestem a lépcsőn és az utolsó pillanatban valami megmentett, ezenkívül több esetben is majdnem meghaltam, én Neki tudom be, hogy megvédett engem.
Imádom az ilyen történeteket
Én egyébként hiszek benne, de sajnos meg soha nem láttam, pedig nagyon szeretnem
Igazából az is elég lenne, ha csak éreznem, hogy mellettem lenne Es remelem, hogy itt van, csak én nem érzékelem
A videókat is láttam amit az egyik kedves kommentelo irt Es szoktam ilyeneket nézni Es ezek meg jobban megerositenek benne hogy léteznek csak ki tudja, hogy kamu vagy sem az adott videó
Lorna Byrne: Angyalok nyelvén
Olvasd el!
Tudom hogy ki az orangyalom de nem vagyok nagyon azon az oldalon (satanista vagyok) de kivetelesen tapasztalataim vannak angyalokkal kapcsolatosan. 1.tapasztalat: probaltam meditacioval latni az orangyalomat, lattam egy angyal figurat ami lassan emelt fel az agybol, a baj az volt hogy kezdtem levego nelkul maradni es abba hagytam.
2. Magiai tamadas alatt voltam (nagyon durva alatt), volt egy Uriel amuletem, ahogy magamra raktam minden megallt.
3. Ujra tamadva voltam, es alomba zuhantam ahol tobb angyalt is lattam, adtak valami furcsa gomboket amelyek olyan szinuek voltak mint az eg, nagyon finom volt es amikor felebredtem apszolut mas voltam (viselkedes)...tulsagosan jo voltam mindenki fele es maskepp beszeltem es fejeztem ki magam, ez eltartott egy hetig. Szerintem egy kis ideig az egyik angyal belem koltozott.
3. Ha ugy vesszuk hogy a Satan egykor angyal volt, akkor mondjuk ot is ide tehetem... A novernel voltam egy honapig aki nagyon gonosz volt velem, a ferje meg szekszualisan molesztalt. Elegem lett es este a mezon a Satan jelet alkottam szalmabol (improvizaltam mert nem volt nalam semmi), ezt felegettem es elkezdtem ot megidezni Ennevel es Enohian kulcsokkal. Egy papirra a panaszaim voltak leirva es az hogy mentsen ki innen, veremet a papirra raktam es elegettem. Hamarosan olyan erzes tamadt ram hogy keszuljek arra, hogy elmenyjek mert az nap eselyem lesz ra. Ugy is lett, magam maradtam (ami soha nem tortent) es elmentem haza biciklin. Az este pedig a noverem meglakolt: olyan vihar ea zivatar volt hogy a szeltol (habar nem volt annyira eros) a BETONFAL darabokra hullott es a legdragabb disznojanak a labat eltorte, majd a villam belecsapott a kintlevo par lora (pont azokat amelyek mar el voltak adva csak el kellett oket vinni a vevohoz), a ferje pedig olyan balszerencset szenvedett amikor szenat hordott ki a kamionbol hogy osszeroskadt, a terde majdnem eltort de egy darabig nem birt jarni mert gennyes es nagyon fajdalmas volt es a kisebb lo pont az esesnel neki indult es egy darab hust kiharapott a kezebol. (Ez mind egy ejszaka alatt, pont az nap mikor megleptem!) ezt hivom vedo (lehulott) angyalnak. Azota tudom hogy o az igazi vedoangyalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!