Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemmadarat láttam?

Szellemmadarat láttam?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon hittem az ilyenekben, de ma reggel nagyon megijedtem. Szóval, reggel amikor felkeltem, egy fekete, verébméretű madár volt az egyik szekrény tetején és rám figyelt. Aztán anélkül, hogy bármi indokolta volna kirepült a szobából. Utána mentem, de nem találtam sehol. Sem ablak, sem pedig ajtó nem volt nyitva, tehát nem távozhatott. Körbenéztem mindenhol a házban, de sehol sincsen, mintha nem is lett volna, de én láttam. Segítsetek, mi volt az, és miért?
2010. máj. 30. 12:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy álomparalízised volt?

Velem már előfordult. Nagyon megijedtem.nagyon rosz dolog.

Szóval az a lényege, hogy felébredsz, de mégsem teljesen.

Már látod a szobád, meg azt ahol vagy, de valami zavar miatt, megmarad az álom egy darabja is, és azt is látod ott a szobában.

Általában kis gömb vagy békaszer, madárszerű dolog. formájában jelenik meg.

általában azzal is együtt jár, hogy hirtelen nem tudsz beszélni, megmozdulni, mivel az álom alatt nem tud a szervezet, tulajdonképpen ilyenkor bénult állapotban van.

De az is lehet, hogy addig még ez volt nem is akartál megmozdulni, ezért ezt nem vetted észre. Vagy épp nálad ez nem jelentkezett, csak a madár maradt meg az álomból.

Teljasen valóságnak tűnt nekem is a piros gömb, amikor ott volt.

Légyszi válaszolj.

2010. okt. 20. 20:37
 22/26 anonim válasza:
bocsi de ez mar nagggyon durvaaa, az emberek mar nemcsak szellem embereket hanem szellemcsirkeket is bekepzelnek maguknak :-?? huh?
2011. ápr. 29. 17:15
 23/26 anonim ***** válasza:
megijedtél egy madártól???
2011. jún. 14. 09:25
 24/26 anonim ***** válasza:
még ha szellem is volt (amit nem hiszek)
2011. jún. 14. 09:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Velem is volt olyan, hogy álmodtam vmit, félig kinyitottam a szemem, a szemben lévő fura alakot kirajzoló leveles szoba növényt belevittem az álmomba. Hülyeségnek tűnik, de létezik ilyen.
2011. júl. 21. 23:47
 26/26 Stargate fan válasza:

Archaeopteryx

[link]

2014. máj. 31. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!