Szellemmadarat láttam?
Már hogy lehetne egy madár szellem??
Akkor lenne cserebogár-, vagy fokhagymaszellem is, nem?
Állj le a horrorfilmekkel és/vagy a drogokkal!
az egy holló volt [link]
A holló sok mindennek a jele én félek ezektöl a madaraktol akkorák angliában mint egy csirke szó szerint 3-4 kilós is lehet egy ilyen madár :D egyébként a holló a halál jele de komolyan. Járj utána a holló jelképeinek és hogy mért láttad google :D
egyébként ha téleg láttad akkor nagy szop@s van mert ez szerintem nem jó jel.
Az igen hogy mit találtam mindenkinek ajálom hogy olvassa el :D
A hollóról, önmagában: Lélekvivő madár, amely a két világ – az élők és a holtak világa – között képes haladni, érintve ezek határait. Több mitológiában az istenek küldötteként érkezik az emberekhez, a mesékben, mondákban különös, sötét aura lengi körül, még akkor is, ha élelmet hoz, vagy figyelmeztet a közelgő vészre. Ezen dolgok miatt titokzatos, kettős lénynek képzelték az elmúlt korok emberei, még az is előfordult, hogy megjelenése félelmet ébresztett, valószínűleg ez kékesfekete színének is köszönhető. Nagyon intelligens, könnyen tanul, hosszú élete folyamán rengeteg tapasztalatot raktároz el magában. Előfordul, hogy fészkét elhagyja, ezután más, védtelenebb madarak veszik azt birtokukba és költenek benne. Előszeretettel figyeli fentről a tájat, furfangos természete révén kerüli el a bajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!