Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemmadarat láttam?

Szellemmadarat láttam?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon hittem az ilyenekben, de ma reggel nagyon megijedtem. Szóval, reggel amikor felkeltem, egy fekete, verébméretű madár volt az egyik szekrény tetején és rám figyelt. Aztán anélkül, hogy bármi indokolta volna kirepült a szobából. Utána mentem, de nem találtam sehol. Sem ablak, sem pedig ajtó nem volt nyitva, tehát nem távozhatott. Körbenéztem mindenhol a házban, de sehol sincsen, mintha nem is lett volna, de én láttam. Segítsetek, mi volt az, és miért?
2010. máj. 30. 12:35
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtt le a kalapom! Nem jutottam tovább, de akkor is nagyon tetszett!
2010. máj. 30. 20:50
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Már hogy lehetne egy madár szellem??

Akkor lenne cserebogár-, vagy fokhagymaszellem is, nem?

Állj le a horrorfilmekkel és/vagy a drogokkal!

2010. jún. 1. 12:19
 13/26 anonim ***** válasza:
egyik barátnőm egy galambot látott ugyanígy.. milyen színű madár volt??
2010. jún. 1. 15:46
 14/26 A kérdező kommentje:
Egy fekete színű madár volt
2010. jún. 2. 16:58
 15/26 anonim ***** válasza:

az egy holló volt [link]

A holló sok mindennek a jele én félek ezektöl a madaraktol akkorák angliában mint egy csirke szó szerint 3-4 kilós is lehet egy ilyen madár :D egyébként a holló a halál jele de komolyan. Járj utána a holló jelképeinek és hogy mért láttad google :D

egyébként ha téleg láttad akkor nagy szop@s van mert ez szerintem nem jó jel.

2010. jún. 9. 18:49
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Az igen hogy mit találtam mindenkinek ajálom hogy olvassa el :D

A hollóról, önmagában: Lélekvivő madár, amely a két világ – az élők és a holtak világa – között képes haladni, érintve ezek határait. Több mitológiában az istenek küldötteként érkezik az emberekhez, a mesékben, mondákban különös, sötét aura lengi körül, még akkor is, ha élelmet hoz, vagy figyelmeztet a közelgő vészre. Ezen dolgok miatt titokzatos, kettős lénynek képzelték az elmúlt korok emberei, még az is előfordult, hogy megjelenése félelmet ébresztett, valószínűleg ez kékesfekete színének is köszönhető. Nagyon intelligens, könnyen tanul, hosszú élete folyamán rengeteg tapasztalatot raktároz el magában. Előfordul, hogy fészkét elhagyja, ezután más, védtelenebb madarak veszik azt birtokukba és költenek benne. Előszeretettel figyeli fentről a tájat, furfangos természete révén kerüli el a bajokat.

2010. jún. 9. 18:52
 17/26 anonim ***** válasza:
Feketerigó volt? Tudod, full fekete, csak a csőre sárga.
2010. jún. 9. 19:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Optikai csalódás az eész,nem hiszem hogy vannak szellemek!
2010. jún. 9. 20:33
 19/26 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a verebek azt jelzik, hogy egy szellem tér át a világunkba, vagy hagyja el azt. vagyis a kapu körül lebzselnek. valami ilyesmi.
2010. jún. 9. 22:28
 20/26 Salx Narval ***** válasza:
100%
Engem a múlt nyáron tréfált meg egy kis denevér. Valahogy bejött és elbújt.Este villanyoltás után,nekiállt kísérteni.:D Képzeljétek el milyen frankó volt arra ébredni, hogy valami elsuhan az orrom előtt, még a légáramot is éreztem az arcomon.Felültem az ágyon, még jóformán azt sem tudtam, hogy hol vagyok, csak a surrogást halottam,hol közelebbről, hol távolabbról és valami fekete röpködő izét.Felkapcsoltam a villanyt, pár pillanatig mintha láttam volna valamit, aztán néma csend.Körbejártam a lakást, semmi.Nem tudtam igazán eldönteni, hogy álmodtam e az egészet, vagy valóban láttam valamit.Ép, hogy lehunytam a szemem és próbáltam elaludni, újra hallom a suhogást,most már viszont biztos voltam benne, hogy valami van a szobában. Villany föl, semmi.Ezután égve hagytam egy kis ledes helyzetfényt, hogy lássak valamit és figyeltem mi fog történni.Nemsokára elő is jött a kis barátom, de még mindig nem tudtam eldönteni , hogy mit is látok, baromi gyorsan repült, szinte a semmiből került elő és tűnt el ismét.Újra felkapcsoltam a villanyt és akkor megláttam végre, amint kirepül valami a folyosóra.Gyorsan bezártam az ajtót és utána mentem, innen már nem tudott hová menekülni.Felkapcsoltam itt is villanyt és akkor megláttam amint meglapult a sarokban.Az zavart meg és hozta rám a frászt, hogy amit a félhomályban láttam, nem hasonlított madárhoz, ami ugye magyarázat lett volna a történtekre, az, hogy denevér is lehet, fel sem merült bennem.Én nem vagyok egy ijedős ember, de a nejem biztos halálra rémült volna, ha vele történik.Reggel elmeséltem neki a kis kalandomat.Egy hétig nem engedte, hogy lekapcsoljam a villanyt.:D Nézz körül kedves kérdező, nehogy így járj mint én, nagyon eltudnak bújni ezek a kis jószágok.Nem mondom, hogy nálad is denevér van, csak ez is egy lehetséges dolog.Minden esetre felért egy kísértettel.:D
2010. jún. 10. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!