Hozhat balszerencsét egy kereszt?
Figyelt kérdés
Tudom, igazán furcsa kérdés, de rendkivűl megmagyarázhatatlan dolgok történtek mostanában. Kezdem az elején. Osztálytársam nagypapája hívő ezért hülyeségből hozott be tegnap kereszteket és az egyiket hazavitte a másik osztálytársam, viszont arra ébredt hogy a kezén véraláfutások vannak olyan formában mintha megszoritották volna a kezét. Ma én is haza hoztam, mert mondom csak véletlen ugyse lesz semmi, viszont ahogy haza értem a kereszttel anyukám hívott, hogy lerobbant a busz. Tudom lehetvéletlen egybe esés is. De azért szerintem, nagyon furcsa..2017. szept. 26. 16:06
11/14 anonim válasza:
Na, már megint lyukasóra volt...
Egyébként Árnyfarkas összefoglalta. És igaza is van.
12/14 anonim válasza:
Ha egy tárgynak misztikus jelentőséget tulajdonítasz, szellemi erővel ruházod fel, és hatni fog rád. Mindegy milyen tárgy, bálványimádás, negatív szellemiség.
Valamennyire biztos hiszel ebben, különben nem kérdezted volna meg.
13/14 anonim válasza:
Miért törölték Nem Kókler vàlaszát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!