Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki segíteni abban, hogy...

Valaki segíteni abban, hogy megint találkozzak valakivel, aki nem ember volt?

Figyelt kérdés
Kapni fogok hideget meleget, de engem csak annak az egy embernek vagy nem embernek a véleménye érdekel, aki tényleg kapcsolatban van velük.

2017. szept. 12. 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Leteznek en is az vagyok!!!!
2017. szept. 17. 01:02
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Megint? Na mesélj, kinek dőltél be?
2017. szept. 17. 11:34
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Ezeket a kèrdèseket nem is èrtem, hogy lehet ide írni. Valamelyik hozzászólónak viszont igazat adok. Az a beteges ahogy az emberek java rèsze egymással viselkedik. Az hogy sokan hisznek valamiben amiben mások nem az nem jár annyi ártalommal, mint mikor azok a mások hisznek magukban úgy ahogy nem kène.
2017. szept. 17. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél ki az ablakba egy tál Oreot.
2019. jún. 29. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Vámpírok létezhetnek,de nem itt, nem ebben a világban! Egy másik síkon,másik világban,az asztrális világban. (Másik dimenzióban)
2019. jún. 30. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!