Valaki segíteni abban, hogy megint találkozzak valakivel, aki nem ember volt?
Figyelt kérdés
Kapni fogok hideget meleget, de engem csak annak az egy embernek vagy nem embernek a véleménye érdekel, aki tényleg kapcsolatban van velük.2017. szept. 12. 22:03
11/15 anonim válasza:
Leteznek en is az vagyok!!!!
12/15 anonim válasza:
Megint? Na mesélj, kinek dőltél be?
13/15 anonim válasza:
Ezeket a kèrdèseket nem is èrtem, hogy lehet ide írni. Valamelyik hozzászólónak viszont igazat adok. Az a beteges ahogy az emberek java rèsze egymással viselkedik. Az hogy sokan hisznek valamiben amiben mások nem az nem jár annyi ártalommal, mint mikor azok a mások hisznek magukban úgy ahogy nem kène.
14/15 anonim válasza:
Tegyél ki az ablakba egy tál Oreot.
15/15 anonim válasza:
Vámpírok létezhetnek,de nem itt, nem ebben a világban! Egy másik síkon,másik világban,az asztrális világban. (Másik dimenzióban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!